یکشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

دسر کرم لبو

گروه غذایی: دسر - انواع دسر
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
مناسبت های خاص - شب یلدا
کرم - انواع کرم
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:قالب - یخچال
دستور:فرنگی
مواد لازم:
خامه: 200 میلی لیتر
شیر: 1 پیمانه
شکر: 4 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری
لبوی بزرگ : 2 عدد
آب: نصف پیمانه

  • دسر کرم لبو
چغندر را بشویید کمی از ته آن جدا کنید با 3 لیوان آب و 4 قاشق شکر روی حرارت کم قرار دهید. زمانی که چنگال را در لبو فرو کردید باید به راحتی وارد شود. در اینصورت لبو آماده است. آن را به صورت حلقه با ضخامت 2 سانت برش بزنید. به اندازه ای که بتوانید به راحتی قالب قلب را داخل لبو فرو کنید و لبو را جدا کنید. قلب ها را کنار بگذارید و باقی مانده لبوها را رنده کنید. پودر ژلاتین را در یک پیمانه آب یا شیر با حرارت غیر مستقیم حل کنید.(آب سرد روی پودر ژلاتین بپاشید سپس  روی آب جوش قراردهید تا ذوب شود) سپس خامه، شکر، شیر را با هم، هم بزنید (شیر را کم کم به خامه اضافه کنید تا راحت تر مخلوط شود) سپس لبو های رنده شده را اضافه کنید. ژلاتین  ذوب شده کاملا سرد را به آن کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید. به اندازه  نیم تا یک سانتی متر از کرم داخل قالب بریزید و در یخچال قراردهید تا کمی سفت شود. سپس برش های قلب را کنار هم قرار دهید و در وسط قالب بگذارید. روی آن را با کرم بپوشانید به طوریکه حدود نیم تا یک سانتی متر روی آن قرار بگیرد(حداقل نیم سانت کرم کاملا روی لبوها بپوشاند). در یخچال به مدت 5 ساعت قراردهید تا سفت شود. بعد از چند ساعت از قالب درآورید و تزیین کنید.


نکته
به روش های مختلفی می توانید لبو را بپزید.یکی از روش ها استفاده از دیگ زودپز است که بنا به نظر کارشناسان تغذیه  لبو با آب کمتر و زمان کوتاهتر آماده می شود.به این ترتیب خواص آن بهتر حفظ می شود.اما احتیاط فراموش نشود. نکات ایمنی درخصوص استفاده از دیگ زود پز را مد نظر داشته باشید.

نکته
برای زیبا قرارگرفتن قلب ها لازم است که از دو طرف به یک اندازه کرم باشد. بنابراین اگر کرم کم آوردید می توانید با شیر و شکر و ژلاتین و آب لبو یا خرده های لبو و ژلاتین کرم درست کنید و روی آن بریزید.

نکته
ژلاتین را سرد به مواد اضافه کنید. در غیر اینصورت کرم حالت پنیری پیدا می کند.

نکته
کمی از کرم بچشید اگر شیرینی اش کم بود می توانید دوباره به آن شکر اضافه کنید. و اگر زیاد شیرین بود، شیر یا خامه و یا حتی آب به آن اضافه کنید.البته حداکثر نصف پیمانه .

نکته
این دسر بسیار خوشمزه و راحت است. از این کرم می توانید برای تهیه ژله موزائیکی هم استفاده کنید. می توانید ژله قرمز را قالب بزنید و به جای لبو قراردهید. و یا مثل ژله موزائیکی خرده ژله های رنگی داخل آن بریزید و یا فقط از یک رنگ استفاده کنید.


مرحله 1

  • دسر کرم لبو
  • دسر کرم لبو
چغندر را بشویید کمی از ته آن جدا کنید با 2 لیوان آب و 4 قاشق شکر روی حرارت کم قرار دهید. زمانی که چنگال را در لبو فرو کردید باید به راحتی وارد شود. در اینصورت لبو آماده است. آن را به صورت حلقه با ضخامت 2 سانت برش بزنید. به اندازه ای که بتوانید به راحتی قالب قلب را داخل لبو فروکنید و لبو را جدا کنید. قلب ها را کنار بگذارید و باقی مانده لبوها رارنده کنید.


مرحله 2

  • دسر کرم لبو
پودر ژلاتین را در یک پیمانه آب یا شیر با حرارت غیر مستقیم حل کنید.(آبسرد روی پودر ژلاتین بپاشید سپس  روی آب جوش قراردهید تا ذوب شود) سپس خامه، شکر، شیر را با هم مخلوط کنید و کمی هم بزنید (شیر را کم کم به خامه اضافه کنید تا راحت تر مخلوط شود) سپس لبو های رنده شده را اضافه کنید.

مرحله 3

  • دسر کرم لبو
ژلاتین  ذوب شده کاملا سرد را به آن کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

مرحله 4

  • دسر کرم لبو
سپس به اندازه  نیم تا یک سانتی متر از کرم داخل قالب بریزید و در یخچال قراردهید تا کمی سفت شود.

مرحله 5

  • دسر کرم لبو
برش های قلب را کنار هم قرار دهید و در وسط قالب بگذارید.

مرحله 6

  • دسر کرم لبو
روی آن را با کرم بپوشانید به طوریکه حدود نیم تا یک سانتی متر روی آن قرار بگیرد. در یخچال به مدت 5 ساعت قراردهید تا سفت شود.(حداقل نیم سانت کرم کاملا روی لبوها بپوشاند)

مرحله 7

  • دسر کرم لبو
  • دسر کرم لبو
  • دسر کرم لبو
بعد از چند ساعت (حداقل 5 ساعت)از قالب درآورید و تزیین کنید.(تصویر اول با لبو به شکل گل رز درست شده است و در تصویر دوم  برای تزیین از اکلیل خوراکی ، گیلاس شکری و یک آبنبات شیشه ای به شکل قلب استفاده شده است). به این ترتیب هر برشی که بزنید یک قلبی از لبو وسط خود دارد .



سوالات و نظرات

fahasa: با سلام وتشكر از مطالب مفيد سايت شما
من كرم لبو را طبق دستوري كه داده بوديد درست كردم فقط به جاي پودر ژلاتين از ورق ژلاتين ( يك ورق )استفاده كردم وبعد از 24 ساعت كرم خودش رانگرفت در ضمن شير وشكر وخامه را سرد باهم مخلوط كردم . آيا شكر وخامه وشير را بايد روي حرارت مخلوط كرد؟ميخواستم اشكال كارم را توضيح دهيد؟
بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر از شما
عزیزم معلومه که فرم نمی گیره 1 ورق ژلاتین یعنی هیچ !! توی دستور 3 ق غ یعنی حدود 9 ورق ژلاتین نیاز دارد.
شیر و شکر و خامه را سرد باهم مخلوط کنید. نیازی به گرم کردن ندارد. فقط برای ذوب کردن ژلاتین به شیر گرم یا آب گرم نیاز داریم .
مشکل فرم نگرفتن دسر : استفاده نکردن از مقدار مناسب ژلاتین بوده اگر 9 ورق ریخته بودید مشکلی پیش نمی آمد. موفق باشید.
کوشانه حسین پور: سلام من دنبال دسرهای مختلف برای مراسم حتنه سوران پسرم بودم که باسایت شما آشنا شدم و کرم لبو وژله انار درست کردم عالی شد وهمه تعریف کردن خیلی ممنونم وشما رو به بقیه دوستام معرفی کردم میشه بازم دسر های متنوع آموزش بدینبانوی آشپزخانه: با سلام. حتما دستورهای جدید گذاشته خواهد شد . شاد و سلامت باشید
raha: سلام.قالبتون پلاستیکیه که دسر به راحتی برگشت؟بانوی آشپزخانه: سلام بله قالب سیلیکونی است البته اگر سایر قالب ها را کمی چرب کنید دسر به راحتی خارج خواهد شد.
ناهيد: سلام خانم.
من سايتتون رو در جستجو برای دسر لبو پيدا کردم.
به نظر خيلی سايت خوبی هست و واقعا خسته نباشيد و از اينکه دانش و اندوخته هاتون را در اختيار ما هم قرار ميديد واقعا ممنون.
ميشه لطف کنيد بگيد آيا امکان داره که اين دسر را را مثل دسر لبو و ماست درست کرد؟ يعتی قلبها رو وسط ماست و لبو بگذاريم؟
اگه سريع پاسخ بديد خيلی ممنون ميشم
با تشکر
بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم
بله امکان پذیر است اتفاقا خیلی هم خوشمزه می شود مخصوصا با ماست خامه ای
جمیله: سلام، در دسر لبو میشه از خامه قنادی استفاده کرد؟بانوی آشپزخانه: سلام
بله خامه شیرین هست نیاز به اضافه کردن پودر قند ندارد
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی