سه شنبه ۲ بهمن ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

دسر بیسکویت و پودینگ و ژله

گروه غذایی: پودینگ - انواع پودینگ
دسر - انواع دسر
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:قالب
دستور:فرنگی
مواد لازم:
کره: 100 گرم
پودر پودینگ آماده مارک کنتون: 1 عدد
شیر: 2 لیوان
میوه دلخواه: به مقدار لازم
ورق ژلاتین: 2 تا 3 عدد
بیسکویت ساقه طلایی: 1/5 بسته
ژله: 1 بسته

  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
ابتدا یک و نیم  بسته بیسکویت ساقه طلایی را با کره خرد شده مخلوط کرده . و کف قالب پهن کرده و با پشت قاشق و یا با کف دست آن را حسابی فشرده کرده . برای سهولت کار می توانید کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید بعد بیسکویت را روی آن بریزید.و فشرده کنید. به مدت نیم ساعت دریخچال بگذارید. پودر پودینگ را با 2 لیوان شیر مخلوط کرده. آنقدر هم می زنیم تا کاملا حل شود. سپس روی حرارت متوسط قرارداده و مرتب به آرامی هم زده تا ته نگیرد و به شکل فرنی در بیاید سپس زیر آن را خاموش کرده و 2 تا 3 ورق ژلاتین را درون مایع انداخته و هم می زنیم تا کاملا ژلاتین حل شود. و صبر می کنیم تا سرد شود. وقتی سرد شد قالب را از یخچال بیرون آورده و پودینگ سرد شده را روی بیسکویت ریخته و دوباره در یخچال قرار دهید.بعد از اینکه پودینگ کمی فرم گرفت میوه دلخواه ازقبیل انگور، موز خرد شده ، توت فرنگی و غیره را روی آن بچینید و در یخچال بگذارید. یک بسته ژله که هماهنگ با پودینگ و ژله باشد را در یک لیوان آب جوش حل کرده کاملا هم می زنیم تا شفاف شود. سپس در یخچال قرار می دهیم و دقت می کنیم تا کاملا فرم نگیرد به اصطلاح به حالت نیم بند در بیاید مثل سفیده تخم مرغ بعد آن را روی میوه ها ریخته و دوباره در یخچال قرار می دهیم اگر از پاستیل هم برای تزیین می خواهید استفاده کنید پاستیل ها را قبل از ریختن ژله روی میوه یا پودینگ قراردهید.

مرحله 1

  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
کره را خرد کرده.

مرحله 2

  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
ابتدا 1/5 بسته بیسکویت ساقه طلایی را با کره خرد شده مخلوط کرده .

مرحله 3

  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
و کف قالب پهن کرده و با پشت قاشق و یا با کف دست آن را حسابی فشرده کرده . برای سهولت کار می توانید کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید بعد بیسکویت را روی آن بریزید.و فشرده کنید. به مدت نیم ساعت دریخچال بگذارید.

مرحله 4

  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
پودر پودینگ را با 2 لیوان شیر مخلوط کرده. آنقدر هم می زنیم تا کاملا حل شود.

مرحله 5

  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
سپس روی حرارت متوسط قرارداده و مرتب به آرامی هم زده تا ته نگیرد و به شکل فرنی در بیاید سپس زیر آن را خاموش کرده و 2 تا 3 ورق ژلاتین را درون مایع انداخته و هم می زنیم تا کاملا ژلاتین حل شود. و صبر می کنیم تا سرد شود.وقتی سرد شد قالب را از یخچال بیرون آورده و پودینگ سرد شده را روی بیسکویت ریخته و دوباره در یخچال قرار دهید.

مرحله 6

  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
بعد از اینکه پودینگ کمی فرم گرفت میوه دلخواه ازقبیل انگور، موز خرد شده ، توت فرنگی و غیره را روی آن بچینید و در یخچال بگذارید. 

مرحله 7

  • دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
یک بسته ژله که هماهنگ با پودینگ و ژله باشد را در یک لیوان آب جوش حل کرده کاملا هم می زنیم تا شفاف شود. سپس در یخچال قرار می دهیم و دقت می کنیم تا کاملا فرم نگیرد به اصطلاح به حالت نیم بند در بیاید مثل سفیده تخم مرغ بعد آن را روی میوه ها ریخته و دوباره در یخچال قرار می دهیم اگر از پاستیل هم برای تزیین می خواهید استفاده کنید پاستیل ها را قبل از ریختن ژله روی میوه یا پودینگ قراردهید.

احتیاط
ژله را رنگ روشن انتخاب کنید تا زیبایی میوه ها نمایان شود.و از کیوی استفاده نکنید مگر اینکه یک لایه ژله زیر آن بریزید و کیوی ها را روی آن ژله قرار داده بعد یک مقدار کمی ژله نیم بند وبیرنگ روی کیوی ها بریزید. کار با میوه کیوی کمی وقت و دقت می خواهد تا آب نیافتد. 


سوالات و نظرات

زهرا: خوب بود میخوام درست کنم انشائا... که خوب بشهبانوی آشپزخانه: سلام . این دسر را حتما درست بکنید خیلی راحت و آسان است و مهم خوشمزه است . موفق باشید
رکسانا: مامان مهدیه سلام طرزه تهیه کرم کاراملو بگین مر30بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
به روی چشم فقط باید کمی صبر داشته باشید.
رکسانا: مهدیه عزیزیم من میخوام پودینگ که درست میکنم مثله دسر سفت شه برای من از این پودره پودینگو اب ورقه ژلاتین که انداختم چرا خراب شد؟بانوی آشپزخانه: ورق ژلاتین را در آخر کار زمانی که پودینگ را از روی گاز بر می داریم اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مرتب هم می زنیم تا کاملا حل شود
رکسانا: مهدیه عزیزم طرزه تهیه ی کرپ موزو آموزش بده مرسی قربونتبانوی آشپزخانه: به روی چشم عزیزم
مهتاب: قالبهای سیلیکونی چگونه هستند و نحوه برگرداندن شیرینی و ژله از آن چگونه هست؟
لطفا سالاد اندونزی که در رستورانه سرو مشود را آموزش دهید.
با تشکر
بانوی آشپزخانه: قالبهای سیلیکونی از جنس پلاستیک هستد که در مقابل سرما و گرما مقاوم هستند. نیازی به چرب کردن ندارند.برگرداندن ژله و کیک خیلی راحت است.
اشپز: خوب بود ولی من داخل پودینگم زلاتین نمیریزم خوب میشه علت ریختن شما چیهبانوی آشپزخانه: ممنون. برای انسجام بیشتر پودینگ از ژلاتین استفاده می کنیم تا زمان برش دادن دسر،تمیز برش بخورد . در غیر اینصورت پودینگ بسیار شل خواهد بود.
بهناز: سلام خسته نباشید آیا می شه به جای پودر پودینگ آماده خودمان آنرا بصورت طبیعی درست کنیم؟
ممنون
بانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم. بله می شود. حتی می توانید فرنی تهیه کنید و ژلاتین بهش اضافه کنید. یا ختی از دنت میوه ای یا شکلاتی استفاده کنید

موفق باشید
كيارات: سلام ميخواستم ازتون بخوام يه دسر خيلييي خوشمزه با اووكادو اموزش بديد.
ممنون
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز. راستش میوه آواکادو به راحتی در دسترس نیست برای همین کمی صبور باشید تا دستور خوبی برای این میوه پیدا کنم . اما قول نمی دهم که به این زودی ها باشد. موفق و شاد باشید.
هدی: سلام مرسی.خیلی شیرین نمشه؟من به جای پودینگ.شکلات تلخ و آب کردم کمی آب ریختم تا یه ذره شل شه بعد کمپوت سیب و آناناس اضافه کردم بهم زدم و ریختم روش.اخر سر که سرد شد خامه رو پهن کردم و پودر کاکاییو اضافه کردم خیلی خوب شد.ولی باز احساس یکردم شیرینهبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. طبق دستور خیلی شیرین نیست. می توانید این دستور را با شکر کمتر آماده کنید
خانوم خونه: سلام دوست من خوبي
خانومي من جند باره پودينگ درست ميكنم 1 روز تمام تو يخجال ميمونه ولي خودشو نميگيره ژله كه ميريزم روش با هم مخلوط ميشن علتشو اگه ميشه بهم بگين
اين مشكلم حل شه دستورتونو حتما درست ميكنم معلومه كه خوشمزس
بانوی آشپزخانه: سلام یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین به روش بن ماری (غیرمستقیم) ذوب کنید و در حالیکه هم دما هستند به آرامی به پودینگ اضافه کنید و مرتب هم بزنید. تا پودینگ سفت شود و به صورت قالبی از قالب خارج شود.
پدرام: متشکرم
شقایق: سلام.ممنون از توضیحاتتون
چطور میشه این دسر رو از ظرف برگردوند در ظرف دیگه؟
بانوی آشپزخانه: با سلام اگر از قالب کمربندی استفاده میکنید. دورش را جدا میکنید کمکم کف قالب را از سینی جدا میکنید بلند میکنید درظرف قرار میدهید درغیر اینصورت مجبورید یکبار روی یک سینی که قبلش خیس کردید دسر را برگردانید و دوباره یک سینی دیگه روش بگدارید و برگردانید
سارا: سلام . بیسکویت 1 تا 2 عدد یا 1 تا 2 بسته ؟ چون چیزی که تو عکس هست بیشتر از یک یا دو عدد بیسکویت به نظرمیرسهبانوی آشپزخانه: با سلام
1/5 بسته بیسکویت سبوس دار ساقه طلایی است.
ابتدا یک و نیم بسته بیسکویت ساقه طلایی را با کره خرد شده مخلوط کرده
نسرین: من درست کردم خوب نشد بیسکویت ها همش ته ظرف چسبید یه لایه جدا برا خودش شدبانوی آشپزخانه: کف قالب نایلون باید میزاشتید تا راحت تر کیک را بلند کنید و بیسکویت به کف قالب نچسبد
مامان لاله: سلام به نظرم خوشمزه میشه .اما اگر من از بیسکویت دایجستیو استفاده کنم برای ژله روش از چه طعمی استفاده کنم بهتره ؟راستی برای تولد پسرم 30 نفر مهمان دارم به نظرتون چه مقدار مواد اولیه احتیاج هست ؟ راهنمایی ام کنید .ممنونبانوی آشپزخانه: سلام خوشمزه است بیسکویت دایجستیو بافت نرمی دارد و حالت له شدگی و خمیری پیدا می کند بهترین گزینه بیسکویت های سفت مثل ساقه طلایی است. مقدار مواد الویه به تعداد قالب و سایز آن است. این اندازه برای قالب سایز 25 سانتی متر است
فریبا: با سلام لطفا دسر کادایف را اموزش دهید ممنونبانوی آشپزخانه: با سلام به روی چشم
سمانه: سلام. اگه توی پو دینگ ژلاتین بریزی چی میشه؟؟بانوی آشپزخانه: سلام
می تونید به صورت قالبی تمیز برش بزنید اون حالت شل پودینگ را به حالت ژله ای و سفت تبدیل می کند
سمانه: سلام. درست کردم مش خوب شد اما موقع سرو خوب تکیه نشد و از هم پاشید با اینکه ته ظرف پلاستیک پهن کردم. چرا؟؟؟بانوی آشپزخانه: سلام
احتمالا بیسکویت خیلی خوب پودر نشده و خوب با کره مخلوط نشده اینبار مقدار کره را بیشتر بریزید و کاملا سرد از قالب جدا کنید
طاحونی: سلام من درست کردم ولی بیسکویت هم خشک بود هم با طعم پودینگ سازگار نبود میشه از یه بیسکویت دیگه استفاده کرد یا یه کمی مرطوب کردبانوی آشپزخانه: سلام پایه بیسکویتی این دسر داشتن بافت تقریبا خشک هست بیسکویت ساقه طلایی تا حدودی به این ویژگی نزدیک هست
البته خیلی ها با بیسکویت پتی بور هم درست کردند که بافت خیلی نرمی پیدا میکند
فریماه: سلام دسر خوبیست من خوشم امد
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی