پنج شنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
کیک اسفنجی شکلاتی

گروه غذایی: کیکها - انواع کیک
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:همزن برقی - فر
دستور:فرنگی
مواد لازم:
آرد سفید: 270 گرم
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
نمک: 3 پنس
پودر شکر: 300 گرم
تخم مرغ: 6 عدد
پودر کاکائو: 4 تا 6 قاشق غذاخوری
آب جوش: 2/1 پیمانه

  • کیک اسفنجی شکلاتی
 فر را روی 140 درجه سانتی گراد روشن کنید.  کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید سپس با روغن کف و زاویه کف ظرف را چرب کنید. دیواره های قالب را چرب نکنید. سپس  آرد ،بیکینگ پودر  و  نمک  با هم 3 بار الک کنید.  زرده و سفیده ها را از هم جدا کرده .ابتدا سفیده ها را با نوک قاشق چای خوری پودر تارتار با همزن برقی هم بزنید تا پف کند و سفت شود. درست زمانی که کف کرد و کمی فرم گرفت نیمی از پودر قند را به آن کم کم اضافه کنید . وقتی کاملا سفید و سفت شد در یخچال قراردهید. زرده ها، پودر کاکائو و بقیه ی پودر قند را کمی هم بزنید سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا گرمای آب سبب پخته شدن زرده ها نشود. با لیسک سفیده را با زرده مخلوط کنید. (اصطلاحا سفیده را بخورد زرده بدهید).  مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد یکدیگر روند. سپس درون قالب بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 40 تا 50 دقیقه قراردهید.

نکته
می توانید با اضافه کردن پودر شکلات و کم کردن کمی از آرد کیک شکلاتی تیره تری داشته باشید.
نکته
اگر پودر تارتار نداشتید مهم نیست پس از سفت شدن سفیده آن را در یخچال بگذارید و زمان مخلوط کردن با زرده از یخچال خارج کنید.
نکته
زمانی که مواد را در قالب ریختید و در فر گذاشتید یک ظرف نسوز را آب کرده و داخل فر بگذارید تا مانع از سوختن و تیره شدن کیک شود.


مرحله 1

  • کیک اسفنجی شکلاتی
فر را روی 140 درجه سانتی گراد روشن کنید.  کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید سپس با روغن کف و زاویه کف ظرف را چرب کنید. دیواره های قالب را چرب نکنید. سپس  آرد ،بیکینگ پودر  و  نمک  را 3 بار با هم الک کنید.  زرده و سفیده ها را از هم جدا کرده .ابتدا سفیده ها را با نوک قاشق چای خوری پودر تارتار با همزن برقی هم بزنید تا پف کند و سفت شود. درست زمانی که کف کرد و کمی فرم گرفت نیمی از پودر قند را به آن کم کم اضافه کنید . وقتی کاملا سفید و سفت شد در یخچال قراردهید

مرحله 2

  • کیک اسفنجی شکلاتی
  • کیک اسفنجی شکلاتی
  • کیک اسفنجی شکلاتی
زرده ها، پودر کاکائو و بقیه ی پودر قند را کمی هم بزنید سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا گرمای آب سبب پخته شدن زرده ها نشود.

مرحله 3

  • کیک اسفنجی شکلاتی
با لیسک سفیده را با زرده مخلوط کنید. (اصطلاحا سفیده را بخورد زرده بدهید).

مرحله 4

  • کیک اسفنجی شکلاتی
  • کیک اسفنجی شکلاتی
  • کیک اسفنجی شکلاتی
  • کیک اسفنجی شکلاتی
مخلوط آرد را کم کم اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد یکدیگر روند. سپس درون قالب بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 40 تا 50 دقیقه قراردهید.




سوالات و نظرات

حميد: با سلام. فکر کنم تصوير کيک اسفنجي ساده با شکلاتي رو جابجا گذاشتين! اميدوارم نظر آقايون رو هم بخونيد!بانوی آشپزخانه: سلام بر شما
خیر عکس ها درست هستند . اگر به تصویر آخر نگاه کنید کیک اسفنجی ساده و کیک اسفنجی شکلاتی کنار هم قراردارند رنگ کیکها مشخص ترند .چون از پودر کاکائو کمتر استفاده کردم رنگ کیک زیاد تیره نشده است.
موفق باشید.
مینا: با سلام . خیلی ممنون بابت دستور کامل کیک. منوقتی مواد رو توی ماکروفر میذارم یک طرف کیک پف میکنه ولی طرف دیگه اون همچین پف نمیکنه به نظر شما چی کار کنم ؟ فر هم خراب نیست ها چون تو فر مامانم هم همچین میشه . ممنون می شم اگه جواب بدینبانوی آشپزخانه: سلام بر شما. متشکرم .
یک نکته را هیچگاه فراموش نکنید فر با ماکروفر یکی نیست. یعنی ماکروفر جایگزین فر نیست. بعضی ها گمان می کنند که اگر به جای اجاق گاز فردار یک گاز رومیزی و یک ماکروفر بگیرند کافیست درحالیکه فر و ماکروفر مکمل هم هستند جایگزین هم نیستند. پس دستوراتی که در مخصوص فر است را نمی توان با ماکروفر جایگزین کرد . کار با ماکروفر به چند چیز بستگی دارد . یکی اندازه مواد - قدرت - زمان . برای تهیه یک غذا به دستور کامل و دقیقی نیاز است و مراحل آماده سازی خاص خود را دارد.
برای پخت کیک لازم است که کلید کانوکشن را داشته باشد. کانوکشن یا پیش گرمایش کار گرم کردن ماکروویو را انجام می دهد مثل فر . مثلا برای پخت یک کیک 3 تخم مرغی دستور خاص خود را دارد . ابتدا کلید کانوکشن را روی 180 سانتی گراد تنظیم کنید. سپس مواد را آماده کنید و در قالب های مخصوص ماکروویو یا پیرکس بریزید سپس ظرف را در دستگاه قراردهید . قدرت را 900 و زمان را 5 دقیقه تنظیم کنید و استارت بزنید . پس از پایان کار دوباره قدرت را 360 وات و زمان را 7 دقیقه تنظیم کنید تا کیک بپزد.
دلال: سلام خسته نباشید یکی دو بار سعی کردم کیک اسفنجی درست کنم ولی نمیدونم جراارتفاعش زیاد نمیشه که بتونم ان رابه سه قسمت تقسیم کنم ولابه لای ان را از خامه ومیوه بر کنم متشکرمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما . لطفا مقاله نکات مهم و مفید در پخت کیک در بخش کیکها را مطالعه فرمائید . موفق باشید.
سارا: سلام ازمطالب مفید و کاریردی شما سپاسگزارم چرا پف کیک بعد از بیرون اوردن از فر از بین می رود یا به اصطلاح شبیه کوکو می شود؟بانوی آشپزخانه: متشکرم. پف کیک به علت های مختلف ممکن است از بین برود. مهمترین آن باز کردن در فر در ابتدای زمان پخت کیک. زیاد زدن سفیده تخم مرغ- کهنه بودن بکینگ پودر.....لطفا در بخش کیک قسمت تکات مهم مقاله نکات مهم در پخت کیک را مطالعه فرمایید.
sara: salam chera harvaght cake shokolati dorost mikonam bafte an khamiri mishavad vali cake esfanji kheili khob mishavad ba inke tamame nokat ra raayat mikonam bafte in cake chetor ast?aya mesle cake esfanji mishavad ke an ra emtehan konam?ya baftash sangin ast?ba tashakor
شکوفه: چگونه می توانم خامه شکلاتی تیره تری داشته باشم؟ با اضافه کردن پودر کاکایو ی بیشتر به خامه نتیجه مطلوب را نمیگیرم .لطفا راهنمایی کنید.مرسیبانوی آشپزخانه: شکلات 80 درصد به بالا را ذوب کنید و به خامه اضافه کنید طعم خوبی پیدا خواهد کرد. یا اینکه گاناش درست کنید خامه را گرم کنید تکه های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید.
مهتاب: سلام . در پخت کیکها به خصوص اسفنجی ، نسبت خمیر کیک با قالب کیک باید چطور باشد ؟چون معمولا در دستور پخت کیکها اندازه و شکل قالب را نمی گویند. لطفا برام ایمیل کنید. تشکربانوی آشپزخانه: سلام
کلا دو سوم قالب پر شود. یک سوم برای پف کیک است
مليكا: سلام.ممنون ازاطلاعاتتون.من وقتي كيك درست ميكنم كيكم توش حالت خميري داره اگه ميشه منوراهنمايي كنيد؟مرسيبانوی آشپزخانه: با سلام لطفا بخش کیکها قسمت نکات مهم را مطالعه کنید .
آزاده: سلام خسته نباشید.خواستم بدونم کیک اسفنجی بدون روغن بد نمیشه؟! آخه تا به حال کیک بدون روغن درست نکردم.مرسی از شمابانوی آشپزخانه: با سلام. بیشتر کیکهایی که در قنادی ها بفروش می رسد کیک اسفنجی است. کیکهای تولد عروسی ... کیک اسفنجی کیک پایه است.
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری

دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

هر کیلو 46 هزار تومان

تلفن همراه : 09123188846

گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی