دوشنبه ۲۸ آبان ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


کیک بستنی

گروه غذایی: بستنی و پالوده - انواع بستنی
کیکها - کیک بدون فر
دسر - انواع دسر
کیکها - انواع کیک
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:قالب - فریزر
دستور:فرنگی
مواد لازم:
بستنی نرم به رنگ دلخواه: به مقدار لازم
کیک: به مقدار لازم
سس توت فرنگی: در صورت دلخواه
فالوده شیرازی: در صورت دلخواه
شکلات چیپسی: در صورت دلخواه
توت فرنگی: در صورت دلخواه

  • کیک بستنی
بستنی به رنگهای مختلف تهیه کنید و به مقدار لازم بیرون یخچال قراردهید تا کمی نرم شود قالبی را انتخاب کنید و بستنی که کمی نرم شده را لایه لایه روی هم بریزید و روی هر لایه را با قاشق فشاردهید تا لایه ها خوب به یکدیگر بچسبند. سپس لایه آخر را با تکه های کیک بپوشانید و حداقل به مدت 4 ساعت در فریزر قراردهید. زمان سرو قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید و با انواع میوه و سس توت فرنگی و فالوده تزیین کنید .



نکته
درصورت تمایل می توانید انواع مغزها و شکلات خرد شده، میان لایه ها قراردهید.


مرحله 1

  • کیک بستنی
  • کیک بستنی
بستنی به رنگهای مختلف تهیه کنید. به مقدار لازم بیرون یخچال قراردهید تا کمی نرم شود قالبی را انتخاب کنید و بستنی که کمی نرم شده را لایه لایه روی هم بریزید و روی هر لایه را با قاشق فشاردهید تا لایه ها خوب به یکدیگر بچسبند.

مرحله 2

  • کیک بستنی
  • کیک بستنی
سپس لایه آخر را با تکه های کیک بپوشانید و حداقل به مدت 4 ساعت در فریزر قراردهید.

مرحله 3

  • کیک بستنی
  • کیک بستنی
  • کیک بستنی
زمان سرو قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید و با توت فرنگی و سس توت فرنگی و فالوده تزیین کنید .



سوالات و نظرات

baharehmirhadi: واقعا ممنونم خیلی وقته دنبالش میگشتم.بانوی آشپزخانه: خواهش می کنم موفق باشید
مریم: مرسی :* تو این گرما خیلی لازمهبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم. شاد خوش باشید
مریم ش: خیلی ممنونم قشنگ وزیباست
علی: وااای واقعا سایتتون عالیه
خوش به حال همسرتون :D
امیدوارم همیشه سلامت پاینده موفق و منصور باشید
بانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق و سلامت باشید
sara: همه چیز عالی بود ممنونم ایولبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد و سلامت باشید
آنا: مرسی واقعا عاتیه میشه تایه اولش رو از ژله استفاده کرد
شبنم: برای دراوردنش از قالب باید تو اب ولرم بزاریم؟بانوی آشپزخانه: چند لحظه تو آب ولرم قراردهید ولی بهتر است کف قالب را نایلون بپوشانید و بستنی را فشرده در قالب بریزید و بعد از چند ساعت از فریزر خارج کنید و برگردانید و نایلون را جدا کنید فرم بستنی بهتر حفظ می شود.
فرزانه: ممنونم :-)
زهره: ممنوونم عزیزم خیلی خوشکله ببخشید ی سوال راحت از ظرف جدا میشه؟بانوی آشپزخانه: ممنون بله به راحتی خارج می شود
زهره: سلام ببخشید میشه بین لایه های کیک بستنی بزاریم ؟بانوی آشپزخانه: سلام بله فقط باید سرعت عمل داشته باشید و سریع در فریزر بزارید بعنوان کیک بستنی استفاده کنید و فقط زمان سرو از فریزر خارج کنید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی