یکشنبه ۳۰ شهریور ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
پودر پودینگ و دسر های آماده

گروه غذایی: ژله - انواع ژله
دسر - انواع دسر
کرم - انواع کرم
پودینگ - نکته ها
مدت زمان آماده شدن:سریع
مواد لازم:
پودر پودینگ آماده مارک کنتون: 1 عدد
شیر: 2 لیوان
ورق ژلاتین: 3 تا 4 عدد

  • پودر پودینگ و دسر های آماده
نحوه استفاده از پودر پودینگ آماده به این صورت است:ابتدا پودر پودینگ را در ظرفی ریخته، 2 لیوان شیر سرد را به آن اضافه کرده و هم می زنید. و روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم می زنید تا غلظتی به مانند فرنی پیدا کند. سپس زیر حرارت را خاموش کرده .و توی ظرف سرو قرار دهید. در صورتی که بخواهید به صورت قالبی در بیاید لازم است ورق های ژلاتین را داخل پودینگ داغ انداخته، با قاشق هم بزنید و سعی کنید ژلاتین ها کاملا حل شود. بهتر است برای یک بسته پودینگ 2 تا 3 ورق ژلاتین استفاده کنید. پودینگ را در قالب ریخته در یخچال قرار داده بعد از چند ساعت آماده می شود.
نحوه استفاده از دسر های آماده ایرانی  به همین صورت است:پودر دسر را بريزيد توي يك ظرف 2  ليوان شير سرد به آن اضافه كنيد كاملا حل كنيد. روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوش آيد.وقتي به جوش آمد به مدت يك دقيقه صبر کنید. سپس گاز را خاموش کنید و کمی صبر کنید تا کف روی شیر فروکش کند، 3 ورق ژلاتين را كه با آب خيس كرده ايد به آن اضافه كنيد. ورق ژلاتين را كاملا در مايع شير حل كنيد. سپس در قالب بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.

نحوه خارج کردن پودینگ از قالب: کف قالب را در آب گرم برای چندین ثانیه قرار می دهیم سپس کمی از لبه های قالب  را اگر قالب از جنس پلاستیک یا سیلیکون بود به جهت های مختلف می کشیم و تکان می دهیم اگر باز جدا نشد این کار را دوباره تکرار می کنیم. تا کاملا از قالب جدا شود.اگر فلزی بود با استفاده از آب ولرم و تکان دادن از قالب جدا می کنیم. 



مرحله 1

  • پودر پودینگ و دسر های آماده
پودر دسر و یا پودینگ را در ظرفی ریخته.


مرحله 2

  • پودر پودینگ و دسر های آماده
 شیر سرد را به آن اضافه کرده و هم می زیند.


مرحله 3

  • پودر پودینگ و دسر های آماده
روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوش آيد.وقتي به جوش آمد به مدت يك دقيقه صبر کنید. سپس گاز را خاموش کنید و کمی صبر کنید تا کف روی شیر فروکش کند،


مرحله 4

  • پودر پودینگ و دسر های آماده
ورق ژلاتين را كه با آب خيس كرده ايد به آن اضافه كنيد. ورق ژلاتين را كاملا در مايع شير حل كنيد. 


مرحله 5

  • پودر پودینگ و دسر های آماده
  • پودر پودینگ و دسر های آماده
سپس در قالب بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.در صورت تمایل می توانید انواع ژله و میوه های خرد شده را داخل این کرم بریزید.


مرحله 6

  • پودر پودینگ و دسر های آماده
  • پودر پودینگ و دسر های آماده
نحوه خارج کردن پودینگ از قالب: کف قالب را در آب گرم برای چندین ثانیه قرار می دهیم سپس کمی از لبه های قالب  را اگر قالب از جنس پلاستیک یا سیلیکون بود به جهت های مختلف می کشیم و تکان می دهیم اگر باز جدا نشد این کار را دوباره تکرار می کنیم. تا کاملا از قالب جدا شود.اگر فلزی بود با استفاده از آب ولرم و تکان دادن از قالب جدا می کنیم. 


مرحله 7

  • پودر پودینگ و دسر های آماده
  • پودر پودینگ و دسر های آماده





سوالات و نظرات

ندا: سلام مهدیه جان. ممنون از سایت خوبت. من سایت های آشپزی زیادی رو دیدم ولی هیچکدام مثل دستورهای شما آسان و با مواد و وسایل ساده و در دسترس نیست. بیشتر شیرینی،دسر و غذاهات هم با طبع خیلی ها سازگاری داره. موفق باشی
ندا بهاروند
بانوی آشپزخانه: سلام ندا جان . چه قدر از دیدن اسمت و پیامت خوشحال شدم . در کنار خانواده عزیزت خوشبخت و سلامت باشید.
سیلا: سلام دوست عزیز! ممکنه لطفا بفرمایید طرز تهیه پودینگ شکالاتی kenton چگونه است من از ترجمه اش سر در نیاوردم
شاد و قوی باشید
بانوی آشپزخانه: سلام بر دوست عزیز!
پودینگ شکلاتی هم مثل پودینگ میوه ای است همانطور که در دستور بالا گفته شد" نحوه استفاده از پودر پودینگ آماده به این صورت است:ابتدا پودر پودینگ را در ظرفی ریخته، 2 لیوان شیر سرد را به آن اضافه کرده و هم می زنید. و روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم می زنید تا غلظتی به مانند فرنی پیدا کند. سپس زیر حرارت را خاموش کرده .و توی ظرف سرو قرار دهید. در صورتی که بخواهید به صورت قالبی در بیاید لازم است ورق های ژلاتین را داخل پودینگ داغ انداخته، با قاشق هم بزنید و سعی کنید ژلاتین ها کاملا حل شود. بهتر است برای یک بسته پودینگ 2 تا 3 ورق ژلاتین استفاده کنید. "

شاد و سلامت باشید.
sarabi802@yahoo.com: با عرض سلام و خسته نباشید از سایت بسیار پربار و زیبایتان میخواستم سئوال کنم که اگر بخواهیم از پودر ژلاتین به جای ورق آن استفاده کنیم چه مقدار باید استفاده کنیم. (فخری)بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. هر قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین معادل 3 ورق ژلاتین است. این لینک کاربرد ژلاتین و انواع آن را بخوانید.

http://www.cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=109
مامان بهراد: ضمن عرض سلام و خسته‌نباشيد خدمت شما بانوي عزيز
من امروز با ساييتون آشنا شدم خيلي آموزنده‌است در مورد پودينگ سئوالي داشتم براي تولد فرزندم ميخوام دسر پودينگ درست كنم مهمونام 40 نفر هستن چه ميزان مواد بايد استفاده بشه با سپاس فراوان و اگه ميشه بيشتر طرز تهيه دسر و يا غذاهاي ساده بذارين تا براي تولد بتونم درست كنم
با سپاس فراوان
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز. متشکرم و خوشحالم که مطالب سایت مفید واقع شده است. اگر این پودینگ به تنهایی بعنوان دسر تهیه می شود هر بسته پودینگ برای حدود 6 تا 8 نفر کافیست. بله دسرهای ساده زیادی هستند که می توان تهیه کرد. می توانید در بین این پودینگ ها بیسکویت ساده و بسته به نوع پودینگ از توت فرنگی و موز هم استفاده کنید خوشمزه خواهد شد.
مامان کارن: سلام خسته نباشیدخیلی سایت خوبی دارید یه سوال دارم توروخدا راهنمایی م کنید.کارن من 9 ماهه شه تا 4روز پیش خیلی عالی غذا میخورد ولی الان حتی سوپم که عاشقشه نمیخوره چی واسه ش درست کنم که بدغذایی شو ترک کنهبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. اول با پزشک مشورت کنید شاید سبب بی اشتهائیش بیماری خاصی باشد.
نوع سوپ را کمی تغییر دهید. بچه ها هم مثل بزرگترها گاهی از خوردن غذاهای تکراری خسته می شوند و اشتهایشان را از دست می دهند.
سیب زمینی پخته را با کمی آب گوشت له کنید و امتحان کنید. و یا برنج با حبوبات خیس کرده و پخته شده .
سهیلا: سلام .
من به تازگی وارد سایت شدم و احساس میکنم بتونم روش های تهیه انواع غذا و دسر ها را به صورت ساده یاد بگیرم .ممنون و سپاسگزار
بانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم. امیدوارم که در کارتان موفق باشید.
lLKt7l: 1P1E7m http://www.6shpFpANPwYnffbs9P5rsRN67oJWDZuQ.com
ترانه: سلام میشه به جای ورق ژلاتینی یه چیزه دیگه زدبانوی آشپزخانه: سلام . منظورتون پودر ژلاتین است؟ برای قالبی شدن دسر مجبوریم از ژلاتین استفاده کنیم
elahe: سلام خسته نباشید
میخواستم بپرسم چه قدر باید پودینگ داخل یخچال باشه؟
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. تا زمانی که فرم بگیرد اگر قالبی بخواهید خارج کنید و از ژلاتین استفاده کرده باشید حداقل 4ساعت زمان نیاز دارد.
tina: سلام .ازپودینگ درشیرینی ناپلءونی هم استفاده میشه؟بانوی آشپزخانه: سلام خیر استفاده نمیشود.
هستی: مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
مرتضی: با سلام.من هر وقت کاسترد درست میکنم و داخل پخچال میزارم خودش میگیره و لی پودینگ هر کاری میکنم و داخل یخچال هم میزارم باز به صورت مایع است.چه بکنم که خودش بگیره و سفت بشه؟بانوی آشپزخانه: با سلام. از 3 ورق ژلاتین یا یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ذوب کنید و در مرحله آخر پس از آماده شدن زمانی که هنوز گرم است اضافه کنید.
شبنم: سلام.من سایتهای آشپزی زیادی را دیدم.به جرات میتونم بگم سایت شما بهترینه.رنگ بندی وطراحی سایتتون عالیه.دسترسی به مطالبتون راحته وچیزی که مهمه اینه که تصاویر با این سرعت کم اینترنت خیلی راحت باز میشه.خلاصه سایتتون جامع وفوق العادس.تبریک میگم.موفق باشید.
سحر: با سلام ممنون از راهنمایی خوبتون. چون من تا حالا دو بار پودینگ آماده خریدم و هر دو بار طبق دستور پشت پاکت عمل کردم ولی وقتی بعد از چند ساعت از یخچال آن را بیرون آوردم همچنان مایع بوده چون در دستور آن از ژلاتین صحبتی نشده بود.بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. اون دستور برای سرو پودینگ در ظرف است ولی اگر بخواهیم به صورت قالبی درست کنیم ژلاتین اضافه می کنیم تا به فرم قالب خارج شود.
بهار: سلام.با تشکر از راهنمایی های دقیق و کاملتون.همیشه موفق باشید.
نسترن: سلام دست و پنجت درد نکنه خیلی عالی بود بلد نبودم یادم دادی
پریزاد: سلام
واقعا ممنون که وقت میذارین
یه سوال :
میخواستم ببینم هر ورق ژلاتین معادل چند گرم پودر ژلاتین هست!
بانوی آشپزخانه: با سلام
ورق ژلاتین 3 گرم است هر 3 ورق یک قاشق غذاخوری
زهرا: لذت بردم
فرشته: ببخشید اگه از ورق ژلاتین استفاده نکنیم چی میشهبانوی آشپزخانه: ورق ژلاتین و پودر ژلاتین باعث می شود دسر قالبی خارج شود.
sanaz1394: سایتتون عالیه ممنون از اطلاعات مفیدی که ارایه دادید.بانوی آشپزخانه: متشکرم موفق و سلامت باشید.
روژین: ممنون از اطلاعات مفیدتون ولی پودر ژلاتین رو چه جوری اب کنیم همیشه پاینده باشیدبانوی آشپزخانه: متشکرم. به روش غیر مستقیم روی بخار آب جوش ذوب می کنیم. بهتر است مقاله ذوب کردن ژلاتین در بخش انواع کرم در سایت را نگاه کنید به صورت تصویری توضبح داده شده است. شاد کام باشید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی