چهار شنبه ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

ژله در طالبی

گروه غذایی: ژله - انواع ژله
دسر - انواع دسر
مناسبت های خاص - شب یلدا
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:یخچال
دستورهای خاص:کودکان
مواد لازم:
پودر ژله: 1 بسته
طالبی شیرین: 1 عدد

  • ژله در طالبی
ابتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد آماده کنید. سپس یک طالبی کوچک و شیرین را انتخاب کنید. بالای طالبی را طبق شکل برش بزنید و با دست درون طالبی را خالی کنید و زیر شیر آب بگیرد و درونش را کاملا بشویید تا هسته ای باقی نماند. سپس ژله را درون آن بریزید و در یخچال قراردهید. پس از چند ساعت از یخچال درآورید و برش بزنید.





نکته
برای این نوع ژله، حتما طالبی شیرین انتخاب کنید.
نکته
درصورت تمایل می توانید کمی خامه روی آن بریزید و تزیین کنید


مرحله 1

  • ژله در طالبی
ابتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد آماده کنید. سپس یک طالبی کوچک و شیرین را انتخاب کنید. بالای طالبی را طبق شکل برش بزنید و با دست درون طالبی را خالی کنید و زیر شیر آب بگیرد و درونش را کاملا بشویید تا هسته ای باقی نماند.

مرحله 2

  • ژله در طالبی
  • ژله در طالبی
سپس ژله را درون آن بریزید و در یخچال قراردهید. پس از چند ساعت از یخچال درآورید و برش بزنید.

مرحله 3

  • ژله در طالبی
درصورت تمایل می توانید کمی خامه روی آن بریزید و تزیین کنید.



سوالات و نظرات

parasto: maman mahdiyeh aziz
kheyli khoshgel bod mesle hamishe
بانوی آشپزخانه: متشکرم عزیزم. موفق باشید.
sepideh:
دنیا: خیلی عالی بود متشکرم.بانوی آشپزخانه: متشکرم موفق و شاد باشید
ساناز: خيلي خوب بودبانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق باشید.
Kelara: Besyar Galeb
bod
sara: jaleb bod mer30
ملیحه: ممنون خیلی زیبا بودبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم . موفق باشید.
دنیز: خیلی جالب بود مرسیبانوی آشپزخانه: ممنون. موفق باشید.
افروز: خیلی عالیبانوی آشپزخانه: متشکرم
نازنین: خیلی ممنونبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
علی: وااااااااای طالبیه ژله دااااار
من دیگه هیچی از خدا نمیخوام :D
ممنون واقعا سایتتون کاربردیه
بانوی آشپزخانه: متشکرم از لطفتون همیشه شاد و سلامت باشید
هما: سلام خییییییلی جالب بود مرسی یه سوال؟قسمت گوشتی طالبی رو باید خالی کنیم؟بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. فقط تخمه های طالبی را خارج کنید.
دختر تکواندو کار: جالب بود.
سپیده: بچه ها من این ژله رو درست کردم،ولی نمیدونم چرا ژله به طالبی خوب نچسبیده بود و موقع برش روی طالبی حرکت نیکرد،بنظرتون چکار کنم ایناتفاق نیفته؟ و ژله قشنگ به طالبی بچسبه؟!بانوی آشپزخانه: یک احتمالا مقدار آب ژله زیاد بوده و بهتر بود زمان بیشتری در یخچال میماند
پوپک: خانم سپیده دمای یخچالو بذارین روی 2 درجه
ببین چی میبینی.بچه ها به نظرتون طالبی درشت
بهتره یا فسقلی؟من فک میکنم گنده بهتره ولی بچه های
سایتای دیگه چنین نظری ندارن
بانوی آشپزخانه: طالبی که من استفاده کردم کوچک بود. خوردنش هم راحتره
پریا: خیلی عالی بود مرسی برای این برنامه هابانوی آشپزخانه: متشکرم شاد و سلامت باشید.
مهدیه: خیلی عالی بود ممنون واقعا
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی