سه شنبه ۲۸ اسفند ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

ژله گلدار

گروه غذایی: ژله - انواع ژله
دسر - انواع دسر
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
مدت زمان آماده شدن:طولانی
ابزارهای مورد نیاز:یخچال
مواد لازم:
رنگ مجاز خوراکی: به مقدار لازم
پودر ژله: 2 بسته
خامه: 200 میلی لیتر
پودر ژله: 1 بسته

  • ژله گلدار
دو بسته ژله آلوئه ورا را در 3 لیوان آب جوش حل کنید تا جایئکه ژله صاف و زلالی آماده شود. برای اطمینان بیشتر ظرف شیشه ای را کمی با روغن مایع یا پارافین خوراکی چرب کنید. سپس مایع ژله را درون آن بریزید و در یخچال حداقل به مدت 6 ساعت قرار دهید. بهتر است یک روز بماند. بعد از سفت شدن ژله، خامه را با زعفران یا رنگ خوراکی رنگ کنید با سرنگ بدون سوزن خامه را به داخل سرنگ بکشید سپس هوای آن خارج کنید و سوزن را بگذارید سپس وسط ظرف را در نظر بگیرید و سعی کنید با چاقو و یا با خود سوزن سرنگ نیم دایره ایی حول یک نقطه ایجاد کنید. و درون هر نیم دایره را از خامه پر کنید. اگر از چاقو استفاده می کنید چاقو را داخل فرو برده به شکل مورد نظر برش زده کمی چاقو را جابجا کرده و سوزن سرنگ را داخل کنید و چاقو را خارج کرده و در آب جوش قرار دهید تا برای گلبرگ دوم گرم شده باشد تا فضای خالی ایجاد شده تمیز و یکدست شود. خامه را با فشار وارد کنید تا تمام قسمت خالی که در اثر برش ایجاد شده است از خامه پر شود. اگر از سرنگ استفاده میکنید سعی کنید از سمت چپ به راست یا بلعکس فرم گلبرگ را ایجاد کنید گلبرگ کمی سوزنی خواهد شد دوباره با سوزن را در انتهای گلبرگ فرو کنید و سعی کنید خیلی آرام با خارج کردن خامه خطوط منحنی را یکدست کنید تا فرم سوزنی آن کم تر شود. برای اطمینان از کار می توانید ظرف را برگردانید و گلبرگ ایجاد شده را نگاه کنید تا جای قرار گرفتن گلبرگ بعدی را متوجه شوید. با جابجا کردن سرنگ به اطراف می توانید گلبرگ را به فرم دلخواه درآورید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا به شکل یک گل درآید .
برای ایجاد جلبلکها کافی است سرنگ را به صورت عمودی و یا افقی وارد ژله کرده و با فشار خامه را وارد کنید اگر کمی مکث کنید و بسته به محل فرو رفتن سوزن به چپ و راست و بالا و پایین هدایت کنید شکل سوزنی به وجود می آید.
 برای برگها با سرنگ: ابتدا شکل برگ را درست کنید سپس با خامه درون آن را پر کنید سعی کنید دور کار کمی سوزنی شکل شود.
با یک دستمال مرطوب خامه های اضافه را پاک کنید. یک بسته ژله به رنگ دلخواه را با یک و نیم لیوان آب جوش آماده کنید. کمی صبر کنید تا گرمای آن کاهش پیدا کند سپس یک قاشق روی ژله قراردهید و به آرامی ژله نیمه گرم را به آن اضافه کنید و در یخچال به مدت چند ساعت قراردهید تا سفت شود. سپس از قالب خارج کنید.

نکته
در انتها در قسمت وسط گل تعدادی پرچم ایجاد کنید. سوزن را عمودی فرو کنید و در حالیکه به آرامی خارج می کنید خامه را نیز با فشار خارج کنید.
نکته
برای تهیه این ژله به ژله بیرنگ نیاز دارید. تا گل مشخص شود. می توانید با ژلاتین، شکر، وانیل شکری و آب ژله بیرنگ تهیه کنید.9 ورق ژلاتین، 3 لیوان آب جوش 7تا 9 قاشق شکر و نصف قاشق چای خوری وانیل شکری .که ابتدا ورق ژلاتین را با آب سرد خیس می کنیم نرم که شد آب جوش و شکر را می ریزیم کمی صبر میکنیم تا سرد شود سپس وانیل شکری را به آن اضافه میکنیم.
نکته
به جای رنگ خوراکی می توانید از زعفران و سس شکلات استفاده کنید. خامه را کمی گرم کنید سپس چند تکه شکلات درون آن بریزید. تا شکلات درون خامه حل شود. بهتر است خیلی سفت نباشد تا به آسانی از سرنگ خارج شود.  
نکته
ژله پایه باید کمی سفت باشد. تا زمان برش گلبرگها به آسانی به شکل دلخواه درآید.
نکته
از انواع کرم های آماده در بازار هم می توان استفاده کرد مثل دنت شکلاتی و زعفرانی و غیره



مرحله 1

  • ژله گلدار
دو بسته ژله آلوئه ورا را در 3 لیوان آب جوش حل کنید تا جایئکه ژله صاف و زلالی آماده شود. سپس ظرف شیشه ای را کمی با روغن مایع یا پارافین خوراکی چرب کنید. سپس مایع ژله را درون آن بریزید و در یخچال، به مدت 6 ساعت قرار دهید.

مرحله 2

  • ژله گلدار
  • ژله گلدار
بعد از سفت شدن ژله، خامه را با زعفران یا رنگ خوراکی رنگ کنید با سرنگ بدون سوزن خامه را به داخل سرنگ بکشید سپس هوای آن خارج کنید و سوزن را بگذارید سپس وسط ظرف را در نظر بگیرید و سعی کنید با چاقو و یا با خود سوزن سرنگ نیم دایره ایی حول یک نقطه ایجاد کنید. و درون هر نیم دایره را از خامه پر کنید.

مرحله 3

  • ژله گلدار
اگر از چاقو استفاده می کنید چاقو را داخل فرو برده به شکل مورد نظر برش زده کمی چاقو را جابجا کرده و سوزن سرنگ را داخل کنید و چاقو را خارج کرده و در آب جوش قرار دهید تا برای گلبرگ دوم گرم شده باشد تا فضای خالی ایجاد شده تمیز و یکدست شود. خامه را با فشار وارد کنید تا تمام قسمت خالی که در اثر برش ایجاد شده است از خامه پر شود. اگر از سرنگ استفاده میکنید سعی کنید به آرامی مثل برش زدن از سمت چپ به راست و یا بالعکس فرم گلبرگ را ایجاد کنید گلبرگ کمی سوزنی خواهد شد دوباره با سوزن را در انتهای گلبرگ فرو کنید و سعی کنید خیلی آرام با خارج کردن خامه خطوط منحنی را یکدست کنید تا فرم سوزنی آن کم تر شود. برای اطمینان از کار می توانید ظرف را برگردانید و گلبرگ ایجاد شده را نگاه کنید تا جای قرار گرفتن گلبرگ بعدی را متوجه شوید. با جابجا کردن سرنگ به اطراف می توانید گلبرگ را به فرم دلخواه درآورید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا به شکل یک گل درآید .

مرحله 4

  • ژله گلدار
  • ژله گلدار
  • ژله گلدار
برای ایجاد جلبلکها کافی است سرنگ را به صورت عمودی و یا افقی وارد ژله کرده و با فشار خامه را وارد کنید اگر کمی مکث کنید و بسته به محل فرو رفتن سوزن به چپ و راست و بالا و پایین هدایت کنید شکل سوزنی به وجود می آید. برای برگها با سرنگ: ابتدا شکل برگ را درست کنید سپس با خامه درون آن را پر کنید سعی کنید دور کار کمی سوزنی شکل شود.

مرحله 5

  • ژله گلدار
  • ژله گلدار
با یک دستمال مرطوب خامه های اضافه را پاک کنید. یک بسته ژله به رنگ دلخواه را با یک و نیم لیوان آب جوش آماده کنید. کمی صبر کنید تا گرمای آن کاهش پیدا کند سپس یک قاشق روی ژله قراردهید و به آرامی ژله نیمه گرم را به آن اضافه کنید و در یخچال به مدت چند ساعت قراردهید تا سفت شود. سپس از قالب خارج کنید.

مرحله 6

  • ژله گلدار
  • ژله گلدار
  • ژله گلدار




سوالات و نظرات

montreali: mahdiy jon fogholadast ! khaili khoshgele vali bayad sakht dorost beshe !!! vaghean basalighe hasti dostamبانوی آشپزخانه: سلام روشنک عزیزم . متشکرم. به نظر من سخت نیست کافیست یکبار امتحان کنید. موفق باشید
yildez: سلام واقعا نمیدونم چی بگم خیلی قشنگهبانوی آشپزخانه: سلام از لطف شما سپاسگزارم . موفق و شاد باشید.
آرزو امانی: ممنون از آموزش خوبتون . خیلی قشنگ بود.بانوی آشپزخانه: متشکرم از لطفتون.
ماریا ماریا: خلاقیتتون در فرم دادن برگها عالی بود.بانوی آشپزخانه: متشکم از لطفتون .
زهرا: خیلی قشنگ بودولی من یه مشکل دارم لطفا جواب منوبدین اینکه نیم دایره هاروباسوزن خالی کنیم بعدتوشو پراز خامه کنیمبانوی آشپزخانه: بله دقیقا همین طور است . با سوزن شیار و فضا ایجاد می کنیم و با فشردن سرنگ خامه را درون شیار وارد می کنیم.
فاطمه: خیلی کارتون خوبه. ممنون از لطفتون و سایت خیلی خوبتونبانوی آشپزخانه: از لطف شما خیلی متشکرم . شاد و سلامت باشید.
الهام رضائی: سلام میخواهم بدونم شما کلاس برای آموزش هم دارید ممنونبانوی آشپزخانه: سلام . بله آموزشها به صورت خصوصی و نیمه خصوصی 5 نفر تشکیل خواهد شد. در صورت تمایل می توانید با ایمیل سایت تماس بگیرید.موفق باشید.
مونا: عالی بود ازت ممنونم
مریم: سلام
من خیلی دنبال آموزش این ژله بودم
باید بگم توی دستورهایی که توی اینترنت بود مال شما از همه واضح تر بود
ولی من هنوز اشکال دارم!!!
من دوبار این ژله رو درست کردم و نمیدونم چرا بعد از کامل شدن گلم دیگه نیازی به برگردوندن اون نیست . فقط باید یه لایه نازک دیگه ژله روش بزنم تا جاهای سوزن و ... معلوم نشه.

یعنی نمای گلی که درست میکنم از روی کار خوبه ولی از زیر ظرف شیشه ای که نگاه میکنم اصلا تمیز نیست و شبیه گل نشده ( برعکس دستورایی که دیدم!)
من با چاقو و سایز های مختلف قاشق ، درست کردم
حالا نمیدونم مشکلش از وسایلی یه که استفاده میکنم
یعنی وسیله مخصوصی میخواد؟
یا اینکه جهت وارد کردن قاشق و کارد اشتباهه؟ یا ...؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
roshinm123: سلام خسته نباشید واقعا از اینکه تجربیات خود رادر اختیار ما میگذارید یک دنیا سپاسگذارم. من ژله گلدار درست کردم ولی بعضیعکسها و مدل ها انگار عکس زیر ژله گذاشتند انقدر یک دسته و انگار عکس زیرش گذاشتند .ایا به همین روش یا راه دیگهای داره؟ با تشکربانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. استفاده از ابزار و نوع کرم در یکدست بودن ژله تاثیر دارد برای اینکه کار یکدست شود به دقت و حوصله زیاد نیاز دارد اینکه در کجا تزریق شود و با چه زاویه و چه فشاری کرم خارج شود.
ریحانه: عالی بود،من درست کردم اما این شکلی نهبانوی آشپزخانه: خوشحالم مطالب برای شما مفید بوده است شاد باشید
Mahya&mahsa: خيليييييي خوب بووووووووووووود مررررررررسيييييييي،،،
دفترى: سلام، ميخواستم شرايط ثبت نام و شركت تو كلاسهاى شما رو بدونم؟؟بانوی آشپزخانه: با سلام لطفا با شماره تلفن 09363068358 تماس بگیرید.
نوشين: خيلى خوب بود متشكرم
مریم: سلام.خیلی مطلبتون خوب بود میخواستم بدونم خامش چه نوعی باشد
ممنووووون
بانوی آشپزخانه: با سلام فرقی نمی کند مهم یکدست بودن آن است
جوجو: سلام خسته نباشید دو تا سوال داشتم برای گلبرگ ها فقط باید شیار ایجاد کنیم یا توی شیارا رو خالی کنیم؟
کلاس هاتوم تهرانه؟
مریم: من کارتون را خیلی دوست دارم دست تون درد نکنه ولی یکم واضحتر برام بگین چاقو راکه داخل ژله فروکردم سوزن را پشتش فرو کنم یا چاقو را درارم ممنونم
مهسا: خیلی قشنگه جای حرفی نیست
م.ح: سلام ممنونننننننننننننننننننم
سهیلا: باسلام و خسته نباشید من وقتی داخل قالب ژله درست میکنم نمیدونم که چطوری همون شکلی ژله از داخل قالب جداکنم که نچسبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید اخه مهمون دارم . با تشکربانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم.
لطفا مقاله نحوه جدا کردن ژله از قالب را در سایت مطالعه نمایید توضیح داده شده است.
بخش ژله = ژله با پودر ژله آماده و خارج کردن ژله از قالب

http://cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=14
محمدی راد: سلام عزیزم ممنون ازاموزش بسیارعالی تون.میخواستم بدونم ژله دورنگ ساده سفیدمیوه ای طرزتهیه اش چطوریه ممنون میشم ازراهنمای تونبانوی آشپزخانه: متشکرم
ژله دو رنگ یا چند رنگ : هر لایه که ریخته شد حواستون باشه لایه کامل بسته نشود تا لایه ها به هم خوب بچسبند و یا اینکه هر لایه که کاملا بسته شد لایه بعدی را کمی ولرم روی لایه بعدی بریزید که دقت کنید گرم نباشد در غیر اینصورت لایه زیری در اثر حرارت ذوب می شود
zeynab banoo: من عضو جدیدم سایتتون خیلی خوبه ژله هم عاااااالیه خیلی زیباشده منم میخوام
افسانه: عالی ممنون
دلارام: وبلاگتون عالیه لطفا به وبلاگ منم سری بزنید
محیا صمدی: خیلی قشنگ بود ولی فکر نکنم بتونم درس کنم.
زهرا: خیلی قشنگه اما سخته درست کردنش
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی