چهار شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


کیک شطرنجی سه رنگ

گروه غذایی: کیکها - تزئین کیک
کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
کیکها - انواع کیک
کیکها - کیک تولد
ابزارهای مورد نیاز:قالب - فر
دستور:فرنگی
مواد لازم:
شکلات شیری: به مقدار لازم
مغز گردو: به مقدار لازم
موز خرد شده: به مقدار لازم
ژله بیرنگ بریلو: به مقدار لازم
تخم مرغ: 3 عدد
شیر: 3/4 پیمانه
روغن مایع: 1/2 لیوان
خامه فرم گرفته: 900 گرم
پودر کیک آماده: 1 عدد

  • کیک شطرنجی سه رنگ
ابتدا کیک را طبق دستور آماده می کنیم. سپس به سه قسمت تقسیم می کنیم و رنگ مورد نظر را با نوک چاقو به مواد کیک اضافه می کنیم. و تقسیم کننده را در قالب گذاشته و مواد رنگی را یکی در میان توی قالب می ریزیم کمی صبر می کنیم و تقسیم کننده را به آرامی به صورت عمود از قالب جدا می کنیم. و درون قالب بعدی می گذاریم و این بار جای رنگ ها را عوض می کنیم. و کار را به صورت قبل دوباره تکرار می کنیم. هر سه قالب از مواد رنگی که به صورت یک درمیان رنگ شده را درون فری که از قبل روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار می دهیم . زمانی که چنگال را در مواد کیک فرو بردیم و مواد خام به آن نچسبید کیک آماده است. لایه های کیک را با خامه و گردو و شکلات و موز خرد شده روی هم قرار می دهیم. درصورتی که دوست داشته باشید کیک کمی نرم تر و شیرین تر باشد می توانید شربت یا کمی شهد روی لایه های کیک بریزید.با خامه دور کیک و روی کیک را بپوشانید. اگر می خواهید دور کیک را به شکل زیر درآورید باید مقدار خامه دور کیک را با ضخامت یبیشتر روی کیک قرار دهید و سپس کیک را بچرخانید و این وسیله که به مانند شانه می ماند را به صورت عمودی روی دیواره کیک قرار دهید زمانی که کیک را می چرخانید خطوط روی کیک پدیدار می شوند که با چرخش دوباره می توانید به آن نظم بدهید.مقداری از خامه را در چند ظرف بریزید و با نوک چاقو رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید. مقدار رنگ را اول کم بریزید اگر لازم شد دوباره می توانید رنگ را اضافه کنید.مقداری ژله بریلو بی رنگ را با رنگ قرمز مخلوط کردم و برای نوشتن و تزیین کیک استفاده کردم.

نکته
به شما سفارش می کنم که اگر می خواهید شکلی را راحت روی کیک بکشید یا مطلبی را بنویسید از این ژله استفاده کنید. کار با آن خیلی راحت است. بهتره خامه را به صورت آماده تهیه کنید چون آماده کردن خامه در منزل کمی وقت گیر است. کیک را در چند مرحله تزیین کنید هر بار که تزیین می کنید حدود نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا کیک و خامه خنک شود و فرم و شکل خامه بهتر بماند. خامه را به اندازه مورد مصرف بیرون یخچال بگذارید بقیه را در یخچال بگذارید تا موقع استفاده خنک و سفت باشد. عکس ماسوره هایی است که برای تزیین کیک باربی و این کیک استفاده کردم. برای اینکه خامه ام دورنگ شود یعنی قسمت بیرونی کمی تیره تر شود کمی از رنگ قرمز را به دیواره خامه ریز با قلم مو کشیدم بعد خامه رنگی را درون خامه ریز ریختم و تزیین کردم.


مرحله 1

  • کیک شطرنجی سه رنگ
ابتدا مواد کیک را طبق دستور آماده می کنیم. سپس به سه قسمت تقسیم می کنیم و رنگ مورد نظر را با نوک چاقو به مواد کیک اضافه می کنیم. و تقسیم کننده را در قالب گذاشته و مواد رنگی را یکی در میان توی قالب می ریزیم کمی صبر می کنیم و تقسیم کننده را به آرامی به صورت عمود از قالب جدا می کنیم. و درون قالب بعدی می گذاریم و این بار جای رنگ ها را عوض می کنیم. و کار را به صورت قبل دوباره تکرار می کنیم.


مرحله 2

  • کیک شطرنجی سه رنگ
هر سه قالب از مواد رنگی که به صورت یک درمیان رنگ شده را درون فری که از قبل روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار می دهیم . زمانی که چنگال را در مواد کیک فرو بردیم و مواد خام به آن نچسبید کیک آماده است.


مرحله 3

  • کیک شطرنجی سه رنگ


مرحله 4

  • کیک شطرنجی سه رنگ
لایه های کیک را با خامه و گردو و شکلات و موز خرد شده روی هم قرار می دهیم. درصورتی که دوست داشته باشید کیک کمی نرم تر و شیرین تر باشد می توانید شربت یا کمی شهد روی لایه های کیک بریزید.


مرحله 5

  • کیک شطرنجی سه رنگ


مرحله 6

  • کیک شطرنجی سه رنگ


مرحله 7

  • کیک شطرنجی سه رنگ


مرحله 8

  • کیک شطرنجی سه رنگ


مرحله 9

  • کیک شطرنجی سه رنگ
با خامه دور کیک و روی کیک را بپوشانید. اگر می خواهید دور کیک را به شکل زیر درآورید باید مقدار خامه دور کیک را با ضخامت یبیشتر روی کیک قرار دهید و سپس کیک را بچرخانید و این وسیله که به مانند شانه می ماند را به صورت عمودی روی دیواره کیک قرار دهید زمانی که کیک را می چرخانید خطوط روی کیک پدیدار می شوند که با چرخش دوباره می توانید به آن نظم بدهید.


مرحله 10

  • کیک شطرنجی سه رنگ
مقداری ژله بریلو بی رنگ را با رنگ قرمز مخلوط کردم و برای نوشتن و تزیین کیک استفاده کردم.


مرحله 11

  • کیک شطرنجی سه رنگ
  • کیک شطرنجی سه رنگ
برای اینکه خامه شما دورنگ شود می توانید دیواره های خامه ریز را با رنگ خوراکی کمی آغشته کنید. تا موقع ریختن خامه کناره های خامه به رنگ دلخواه در بیاید.


مرحله 12

  • کیک شطرنجی سه رنگ
این ماسوره هایی است که برای تزیین کیک باربی و کیک شطرنجی مورد استفاده قرار دادم.


مرحله 13

  • کیک شطرنجی سه رنگ

.



سوالات و نظرات

رکسانا: عالی بود مهدیه عزیزم ممنونمبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم عزیزم.
افسانه: سلام بانو من تازه عروسم فقط کیک ساده بلدم به دادما هم برسیدمیشه درموردتزیین هاشون بیشترتوضیح بدیبانوی آشپزخانه: سلام بر شما تازه عروس عزیز. به روی چشم .
کبری: سلام لطفآ توضیح بدید چطوری و با چه وسیله ای کیک را می چرخانید و خامه روی کیک را مانند قنادی ها صاف میکنید ممنونمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما. از سینی چرخان وسیله ی که یک پایه دارد و یک سینی گرد روی آن قرار می گیرد استفاده می شود با چرخاندن سینی کیکی که روی آن قراردارد بهمراه سینی می چرخد سپس یک لایه نازک از خامه را با پالت یا کاردک روی کیک قرارمی دهیم سپس در یخچال قرارمی دهیم سپس دوباره از یخچال خارج می کنیم و یک لایه ضخیم تر روی آن می کشیم و همزمان سینی را هم می چرخانیم تا خامه به یک اندازه روی کیک قراربگیرد
سمانه: slm,khobe
زری: سلام..من اولین باراست که سایت شما را دیدم و علاقه خاصی به تزیین کیک دارم.در اینجا شما از پودر کیک استفاده کردید یعنی نیازی نیست که خودمان کیک توی خونه درست کنیم و باید از بیرون بگیریم؟ وطبق دستور منظورتون دستوری که روی پودر کیک نوشته انجام بدیم؟بانوی آشپزخانه: با سلام
از نظر من مشکلی نیست که اگر از پودر کیک آماده ( مخلوط دقیق آرد، بکینگ پودر، اسانس) استفاده کنیم. از لحاظ طعم و مزه خوب هستند. و اینکه چون مواد دقیق اندازه گیری شده اند در مواقع ضروری که زمان کمی در اختیار داریم گزینه خوبی هستند و امکان خراب شدن کیک ضعیف خواهد بود.
این دستور را به این دلیل گذاشتم که خیلی از دوستان دوست دارند کیک درست کنند اما بیشتر اوقات به دلیل بی دقتی در اندازه گیری ها و عدم رعایت نکات کیک هایشان خراب می شود. ریسک خرابی کیک با پودر های آماده خیلی پایین است.
مطمئناً طعم کیک های خانگی با کیکهای بیرون زمین تا آسمان متفاوت تر و گرانتر هستند. حتی با پودر کیک های آماده خیلی بهتر از کیکهای بی مزه اغلب قنادی ها هستند. که با کرم سعی می کنند مزه بهتری به کیک ها بدهند.
زری: سلام
شکل ماسوره ها اصلا مشخص نیست،اگه میشه زمینه اش را تغییر بدید تا بهتر معلوم باشه
بانوی آشپزخانه: با سلام
متاسفانه چون عکس ها مربوط به گذشته هستند کاری نمی توان کرد.
یه دوست: بابا دهنمون آب افتاد
سامی: لطفا طرز تهیه خامه تزیینی روی کیک رو بگید
هدی: سلام خسته نباشید عزیزم .پایه چرخان ندارم وخامه کشی برام سخته چکارکنم؟خامه خوب صاف نمیشهبانوی آشپزخانه: با سلام. استفاده از پایه چرخان کمک زیادی در صاف شدن و حرکت روان پالت خواهد داشت. بدون آن به دقت بیشتری نیاز است.
ترنم: خوب بود
فهیمه: من با خامه کشی مشکل دارم پودر خامه رو چطور باید تبدیل به خامه آماده کردبانوی آشپزخانه: 1 پیمانه پودر خامه را با 1 پیمانه پودر شکر را باهم الک کنید سپس 1 پیمانه شیر یا آب را با همزن دور تند به آن اضافه کنید در صورت تمایل 1/4 قاشق چای خوری وانیل شکری هم به مواد اضافه کنید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*




اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی