 |  |
رکسانا: دستت درد نکنه خانوم هنرمند راستی مامان مهدیه با لبو هم میتونیم بورانی لبو درست کنیم لبو رو پخته رنده وبعد با ماست چکیده وموسیر مخلوط کن برای تزیین غذا فوقالعاده زیباست. | بانوی آشپزخانه: متشکرم عزیزم شرمنده می کنی. ممنون از دستور خوبتون . شاد و خوشبخت باشید. |
marjanpayam: واقعا زیبا بود فکر کنم خیلی خوشمزه هم باشه | بانوی آشپزخانه: متشکرم. بله اگر لبو هم دوست داشته باشید. |
سوگند: خوشگله ولي ما لبو دوست نداريم چه چيزي ميتونيم به جاش استفاده كنيم؟ | بانوی آشپزخانه: شاید بتوانید با سیب زمینی ورقه شده درست کنید. البته مواد داخل سالاد را هم مد نظر داشته باشید می توانید کمی تغییر دهید. |
پرنیان: سلام میشه روش نگهداری لبو برای بهار و تابستون رو بگید. | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما. لبو را با آب کم و حرارت ملایم بپزید. پس از اینکه سرد شد در خرد کنید و در فریزر نگهداری کنید. لبو را خام فریز نکنید. |
مادر زن آینده: خیلی خیلی خوشگل بود. از این ایده های خیلی عالی بازم برامون بزارین | |
روشنک: خیلی خوبه | |
ج.ع: ممنون فقط خواهشا اطلاع ات کاملتری بدهید | |
sonia: عالی بود ممنون | بانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق باشید. |
خاطره: بابا خیلی جالب و قشنگ بود.فقط خدا کنه منم بتونم همینجوری درستش کنم | بانوی آشپزخانه: البته که می توانید کافیست که یکبار امتحان کنید. |
azadeh: خیلیییییییی زیبا وهنرمند هستید. | |
sami: لبو ها چطور به سالاد میچسبند؟اولین برش راکه لوله می کنیم چه طوری حالتش را حفظ میکنه و ول نمیشه؟ | بانوی آشپزخانه: اگر لبو ها نازک برش خورده باشند به راحتی لوله می شوند. برای راحتی می توانید چند برش لبو را طبق شکل کنار هم قراردهید کمی داخل سالاد فرو ببرید بعد لایه های دور را به آن ها بچسبانید. |
مينا: سلام
دستتون درد نكنه. واقعاً كه هنرمنديد. اين سالاد رو سالهاست كه درست مي كنم. ولي تزيينش با لبو به اين شكل واقعاً فوق العاده است. من نيم ساعت بيشتر نيست كه سايتتون رو ديده ام. ولي به نظرم خيلي مفيد و قابل استفاده مي ياد. موفق باشيد. | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز . متشکرم .خوشحالم که مطالب سایت مفید بوده است. شاد و سلامت باشید |
samira: سلام ممنون از دستور خوبتون فقط اون آناناس تو مود لازم نبود اصلا سنخيت داره با بقيه چيزاي سالاد؟ | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم . آناناس طعم خوبی به سالاد می دهد امتحان کنید. اگر طعم شیرین را زیاد دوست ندارید می توانید مقدار کشمش را کمتر بریزید.
موفق باشید. |
مونا: سلام من تازه با سايت خوب ومفيد شما آشنا شدم ممنون مي شوم كه درصورت امكان سالادهاي متنوع تر ي كه نياز به سس نداشته باشند آموزش بدهيد.موفق باشيد | بانوی آشپزخانه: با سلام. شما می توانید انواع سالاد را بدون سس یا با روغن زیتون یا آبلیمو یا آبغوره میل کنید. یا مقدار سس را خیلی کمتر بریزید. چون اکثر سالادها با سس ها سرو می شود که شما می توانید نوع سس را انتخاب کنید. |
الناز: سلام من عاشق اشپزیم .مرسی از مطالب جالبتون | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید |
مریم: ممنون از سالاد خوبی که معرفی کردید | |
عارفه: عالی بود،متشکرم. | |