دوشنبه ۲۸ بهمن ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

نان گل رز

گروه غذایی: کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
نان - انواع نان
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:فر
مواد لازم:
زعفران دم کرده: 1 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: 1 عدد
خمیر نان تافتون: 500 گرم

  • نان گل رز
خمیر نان تافتون را با وردنه باز می کنیم. سپس بوسیله قالب گرد یا دهانه لیوان یا استکان، دایره هایی را قالب می زنیم و توسط چاقو به دو نیم می کنیم. به دو روش می توانیم گل سرخ را آماده کنیم. ابتدا یکی از نیم دایره ها را لوله می کنیم و به صورت استوانه قرار می دهیم. سپس نیم دایره های دیگر را به دور این استوانه قرار می دهیم . آنقدر به این کار ادامه می دهیم تا به شکل گل رز دربیاید. سپس برای اینکه فرم نان بخوبی حفظ شود آنها را در قالب مافین یا کاسه های پیرکس قرارمی دهیم . روش دیگر اینکه: نیم دایره ها را در قالب مافین یا پیاله های پیرکس به صورت دایره وار قرار می دهیم و برای وسط گل یکی از نیم دایره ها را لوله می کنم و به آرامی در وسط نان قرارمی دهیم .





مرحله 1

  • نان گل رز
خمیر نان تافتون را با وردنه باز می کنیم. سپس بوسیله قالب گرد یا دهانه لیوان یا استکان، دایره هایی را قالب می زنیم .


مرحله 2

  • نان گل رز
توسط چاقو به دو نیم می کنیم.


مرحله 3

  • نان گل رز
  • نان گل رز
  • نان گل رز
به دو روش می توانیم گل سرخ را آماده کنیم. ابتدا یکی از نیم دایره ها را لوله می کنیم و به صورت استوانه قرار می دهیم. سپس نیم دایره های دیگر را به دور این استوانه قرار می دهیم . آنقدر به این کار ادامه می دهیم تا به شکل گل رز دربیاید. سپس برای اینکه فرم نان بخوبی حفظ شود آنها را در قالب مافین یا کاسه های پیرکس قرارمی دهیم .


مرحله 4

  • نان گل رز
  • نان گل رز
  • نان گل رز
روش دیگر اینکه: نیم دایره ها را در قالب مافین یا پیاله های پیرکس به صورت دایره وار قرار می دهیم و برای وسط گل یکی از نیم دایره ها را لوله می کنم و به آرامی در وسط نان قرارمی دهیم .


مرحله 5

  • نان گل رز
  • نان گل رز




سوالات و نظرات

یاس مهربانی: سلام مرسی چقدر زیبا بودن اما من متوجه دستور پخت نشدم.بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم . دستور پخت خاصی ندارد . از خمیر نان تافتون استفاده شده است و بستگی به سایز گل از 5 تا 15 دقیقه در فر قرار داده می شود تا آماده شود.
ليدا: سلام مرسي حرف نداري.اسون و روون توضيح ميديبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم . شاد باشید
مهربان: خيلى قشنگ و واضح توضيح دادين،مرسى
فریبا: سلام.خمیر نان تافتون رو از کجا بیارم؟خانم گل آور تو برنامه شبکه تهران با نان لواش درستش کرد لطفا با نان لواش آموزش بدید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی