
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
انواع سبدهای تزیینی از نان
گروه غذایی: | تزیینات - تزئین غذایی مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان مناسبت های خاص - شب یلدا نان - انواع نان
| مدت زمان آماده شدن: | معمولی | ابزارهای مورد نیاز: | قالب - فر - ابزار مخصوص گلهای تزیینی | دستور: | ایرانی - فرنگی |
| مواد لازم: خمیر نان تافتون: 1 کیلوگرم
|
 فر را روشن کنید روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کرده .خمیر نان تافتون را به اندازه قالب مورد نظر باز کنید. کف قالب را چرب کنید و خمیر را به آرامی داخل قالب بگذارید و با نوک انگشتان خمیر را به قالب فشار دهید . با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید تا خمیر پف نکند. در صورت تمایل می توانید زرده تخم مرغ و زعفران را با کمی روغن آغشته کرده و با قلمو و یا نوک انگشت، روی نان بمالید تا رنگ طلایی پیدا کند. برای برگهای دور سبد، مقداری از خمیر را باز کنید و با قالب برگ یا هر طرح دیگری ، قالب بزنید سپس برگها را یکی یکی روی خمیری که توی قالب قرار داده ایم با کمی فشار می چسبانیم . برای دسته سبد هم خمیر را به صورت نواری ضخیم آماده کنید کمی منحنی کنید به فرم دسته درآورید و توی یک سینی بگذارید. برای تهیه پاپیون: خمیر را به صورت مستطیل برش بزنید سپس از وسط جمع کنید و یک تکه مستطیلی کوچک هم روی قسمت جمع شده خمیر قراردهید. رویش را زرده تخم مرغ و زعفران بمالید. پاپیون را روی دسته سبد با کمی فشار بچسبانید سپس در طبقه وسط فر به مدت 20 تا 35 دقیقه قراردهید. سپس از فر درآورده و صبر کنید تا کاملا سرد شود. توی این سبد را می توانید با انواع سالاد پر کنید.
مرحله 1 فر را روشن کنید روی 180 سانتی گراد تنظیم کرده .خمیر نان تافتون را به اندازه قالب مورد نظر باز کنید. کف قالب را چرب کنید و خمیر را به آرامی داخل قالب بگذارید و با نوک انگشتان خمیر را به قالب فشار دهید . با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید تا خمیر پف نکند. در صورت تمایل می توانید زرده تخم مرغ و زعفران را با کمی روغن آغشته کرده و با قلمو و یا نوک انگشت، روی نان بمالید تا رنگ طلایی پیدا کند.
مرحله 2 برای برگهای دور سبد، مقداری از خمیر را باز کنید و با قالب برگ یا هر طرح دیگری ، قالب بزنید سپس برگها را یکی یکی روی خمیری که توی قالب قرار داده ایم با کمی فشار می چسبانیم . برای دسته سبد هم خمیر را به صورت نواری ضخیم آماده کنید کمی منحنی کنید به فرم دسته درآورید و توی یک سینی بگذارید. برای تهیه پاپیون: خمیر را به صورت مستطیل برش بزنید سپس از وسط جمع کنید و یک تکه مستطیلی کوچک هم روی قسمت جمع شده خمیر قراردهید. رویش را زرده تخم مرغ و زعفران بمالید. پاپیون را روی دسته سبد با کمی فشار بچسبانید سپس در طبقه وسط فر به مدت 20 تا 35 دقیقه قراردهید. سپس از فر درآورده و صبر کنید تا کاملا سرد شود. توی این سبد را می توانید با انواع سالاد پر کنید.
مرحله 3 برای تهیه این کاسه نان، خمیر نان بربری را به صورت توپی درآورده و در کاسه ای نشکن بگذارید و در فر به مدت 30 تا 40 دقیقه قراردهید. سپس داخل نان را خالی کنید. و تکه بالای نان را برای در نگه دارید. سالاد را توی این کاسه بریزید و با ماست چکیده و سبزی و انار تزیین کنید.
مرحله 4 این سبد یا بشقاب با سالاد الویه پر شده است.
مرحله 5 مقداری از خمیر را قالب زده و به اصطلاح کاناپه یا لقمه هایی ساده و زیبا آماده تهیه کنید.
سوالات و نظرات
 |  | شیدا: سلام بانوی خلاق آشپزخانه جالبه. استفاده کردم. ممنونم. | | marie: ba salam mishe dastore nan sade rostayi ra ke dar tanor dorst mikonanad dar site khod begozarid. ba tashakor va dar panahe khoda bashid. | بانوی آشپزخانه: با سلام اگر دستور خوبی پیدا کردم در سایت قرارخواهم داد. موفق و سلامت باشید |
|
|