جمعه ۱ تیر ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


کرم رویال

گروه غذایی: کرم - انواع کرم
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:همزن برقی
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ: 1 عدد
کرم تار تار یا آبلیمو: 4/1 قاشق چای خوری
پودر شکر: 100 گرم
وانیل شکری: 4/1 قاشق چای خوری


ابتدا سفیده ی تخم مرغ، وانیل و کرم تارتار یا آبلیمو را با همزن برقی زده تا کف کند سپس پودر قند را کم کم  به آن اضافه کنید به همزدن ادامه میدهیم تا پودرقند تمام شده و کرم فرم بگیرد، به صورتیکه جای پره های همزن روی آن بماند و زمانی که ظرف را بر می گردانیم نریزد.با اضافه کردن رنگ به کرم رویال میتوانید آنرا به رنگهای مختلف آماده کنید.




سوالات و نظرات

شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



کانال تلگرام

اولین سایت حرفه ای آشپزی ایرانی


اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی