دوشنبه ۲۸ بهمن ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

بیسکویت آبنباتی

گروه غذایی: شکلات - انواع آبنبات
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
شیرینی - انواع شیرینی
مدت زمان آماده شدن:طولانی
ابزارهای مورد نیاز:قالب - فر - ابزار مخصوص گلهای تزیینی
مواد لازم:
خمیر بیسکویت: 300 گرم
رنگ مجاز خوراکی: به مقدار لازم
آبنبات شیشه ای: به مقدار لازم

  • بیسکویت آبنباتی
ابتدا آبنبات شیشه ای به رنگ دلخواه را خرد کرده کناری بگذارید. سپس خمیر بیسکویت را آماده کنید و آن را به رنگ دلخواه و شکل مورد نظر قالب بزنید و روی کاغذ روغنی قراردهید.داخل شکل را هم به  دلخواه خالی کنید. خرده های آبنبات را در قسمت خالی بیسکویت بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. سپس فر را خاموش کرده، سینی بیسکویت را خارج کرده و کمی صبر کنید تا بیسکویت سرد شود و آبنبات در اثر سرما سفت شود. سپس کاغذ روغنی را به آرامی از آن جدا کنید.




نکته
بهتر است از آبنبات های شیشه ای استفاده شود که مغز نداشته باشد. در غیر اینصورت مغز آبنبات را از آبنبات جدا کرده . تا آبنبات شفاف و شیشه ای در بیاید. و اینکه تکه های آبنبات زیاد خرد نشود. یعنی به شکل پودر در نیاید چون باز شفافیت خود را از دست می دهد.


مرحله 1

  • بیسکویت آبنباتی
  • بیسکویت آبنباتی
  • بیسکویت آبنباتی
ابتدا آبنبات شیشه ای به رنگ دلخواه را خرد کرده کناری بگذارید.

مرحله 2

  • بیسکویت آبنباتی
سپس خمیر بیسکویت را آماده کنید و آن را به رنگ دلخواه درآورید.

مرحله 3

  • بیسکویت آبنباتی
شکل مورد نظر قالب بزنید و روی کاغذ روغنی قراردهید.

مرحله 4

  • بیسکویت آبنباتی
خرده های آبنبات را در قسمت خالی بیسکویت بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید.

مرحله 5

  • بیسکویت آبنباتی
  • بیسکویت آبنباتی
سپس فر را خاموش کرده، سینی بیسکویت را خارج کرده و کمی صبر کنید تا بیسکویت سرد شود و آبنبات در اثر سرما سفت شود. سپس کاغذ روغنی را به آرامی از آن جدا کنید.

مرحله 6

  • بیسکویت آبنباتی
  • بیسکویت آبنباتی




سوالات و نظرات

زهرا قادی: ممنون از غذاهای خوشمزه و قشنگتونبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
پارميس: من يك دختر ١١ ساله هستم لطفا بيش تر عكس بگذاريدبانوی آشپزخانه: پارمیس عزیزم منظورتون این است که عکس های بیشتری در مراحل پخت و آماده سازی گذاشته شود. که سعی بر آن شده کمی خلاصه شود تا زمان کمتری برای لود شدن صفحه نیاز داشته باشد
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی