چهار شنبه ۴ مهر ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


کلبه بیسکویتی 1

  • کلبه بیسکویتی 1
خمیر بیسکویت را که آماده کردید با یک کارد به شکل مورد نظر برش بزنید و در سینی که قبلا با کاغذ روغنی پوشانیده اید قرار دهید . به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فر بگذارید. سپس از فر درآورید و روی پنجره سیمی یا یک سینی قراردهید تا سرد شود. کرم رویال را به کناره های بیسکویت بمالید و طبق شکل به یک دیگر بچسبانید . سقف خانه را هم کرم رویال بمالید و روی یکدیگر به آرامی قرار دهید. برای تزین هم می توانید کرم رویال را به رنگ دلخواه در آورید و تزیین کنید.










مرحله 1

  • کلبه بیسکویتی 1


مرحله 2

  • کلبه بیسکویتی 1
  • کلبه بیسکویتی 1
خمیر بیسکویت را که آماده کردید با یک کارد به شکل مورد نظر برش بزنید

مرحله 3

  • کلبه بیسکویتی 1
در سینی که قبلا با کاغذ روغنی پوشانیده اید قرار دهید . به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فر بگذارید. سپس از فر درآورید و روی پنجره سیمی یا یک سینی قراردهید تا سرد شود.

مرحله 4

  • کلبه بیسکویتی 1
کرم رویال را به کناره های بیسکویت بمالید و طبق شکل به یک دیگر بچسبانید

مرحله 5

  • کلبه بیسکویتی 1
سقف خانه را هم کرم رویال بمالید و روی یکدیگر به آرامی قرار دهید.

مرحله 6

  • کلبه بیسکویتی 1
  • کلبه بیسکویتی 1
  • کلبه بیسکویتی 1
برای تزین هم می توانید کرم رویال را به رنگ دلخواه در آورید و تزیین کنید.



سوالات و نظرات

فهیمه: سلام لطفا تزیین دسر و هم اموزش بدین ممنونبانوی آشپزخانه: سلام . به روی چشم . موفق باشید
رکسانا: سلام مامان مهدیه جون خوب هستین ؟بچه های گلت خوبن؟با تشکر ازشما خانومه هنرمند خیلی زیبا شدن موفق باشیید.بانوی آشپزخانه: سلام رکسانای عزیزم
متشکرم .خوبیم. امیدوارم روزهای خوبی را پیش رو داشته باشی عزیزم
ميشا: واي مهديه جون خيلي خوشگله.من عاشق اين كلبه هام.
يه سوال خوردنش سخت نيست؟؟تيكه ها از هم راحت جدا ميشن ؟هرچند اگه من درست كنم عمرا بزارم كسي دست بزنه :دي
واقعا دستتون درد نكنه .بووووس
بانوی آشپزخانه: ممنون میشای عزیزم. شرمنده می کنید.
خوردنش مثل بیسکویت و شیرینی . اتفاقا این بیسکویت خیلی نرم و ترد در می آید. جدا کردن تکه هاش هم خیلی راحت است.
مريم جلائي: عالي بود مرسيبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
سعید عنایت: با سلام و خسته نباشید. یه سوالی داشتم خواستم از شما متخصصین پرسیده باشم. ایا من میتونم خمیر یا مایع یک کیک رو اماده کنم ولی نذارم تو فر بعد مایع کیک دومی رو اماده کنم و بعد هر دو رو باهم بزارم داخل فر؟ تو این زمانی که خمیر دوم تهیه میشه خمیر اولی خراب میشه یا نه؟ به عبارتی نهایت زمانی که میتونیم خمیر را بیرون نکه داریم (قبل از ورود به فر)چقدر میباشد.بانوی آشپزخانه: سلام بر شما
خیر پف کیک کاملا میخوابد
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی