چهار شنبه ۲۷ تیر ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


ته چین انار

گروه غذایی: چلو - پلو ها - انواع پلو و چلو
ته چین - انواع ته چین
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
غذاهای بازیافته - انواع غذاهای بازیافته
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:فر
دستور:ایرانی
مواد لازم:
برنج: 1 پیمانه
ماست چکیده: 4/3 پیمانه
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
کره آب شده: 1/4 پیمانه
آب انار: 1 لیوان
عسل: نصف قاشق غذاخوری
دانه انار: در صورت دلخواه

  • ته چین انار
فر را روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. آب انار را بگیرید و از صافی رد کنید و درون ظرفی روی حرارت قراردهید و نصف قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید. آنقدر روی حرارت نگه دارید تا غلیظ شود. سس انار را کنار بگذارید تا سرد شود. در این فاصله زرده تخم مرغ، ماست چکیده، نمک و فلفل، کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید و سس انار را به آن اضافه کنید. کف قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد بالا را با برنج آبکش شده مخلوط کنید و در قالب بریزید رویش را با کاغذ آلمینیومی بپوشانید. در طبقه وسط فر به مدت 30 تا 40 دقیقه قراردهید. سپس در ظرف دلخواه برگردانید با ماست چکیده و دانه های انار تزیین کنید.

نکته
ماست را در کیسه نخی ریخته آویزان کنید و صبر کنید تا آب آن خارج شود. تا ماست چکیده شما آماده شود.
نکته
برای تهیه آب انار:انار را دانه کنید. دانه های آن را با گوشت کوب له کنید و سپس از صافی رد کنید تا آب آن جدا شود.
نکته
مقداری از دانه های انار را نگه دارید و در ته چین بریزید. خوشمزه می شود.
نکته
در صورت تمایل می توانید دانه های انار را به مواد بالا اضافه کنید.
نکته
اگر انار شیرین بود عسل را حذف کنید.
نکته
به جای کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید.
نکته
برای ته چین زعفرانی کافیست به جای سس انار از زعفران دم کرده استفاده کنید.  می توانید این ته چین را چند رنگ درست کنید یک لایه ته چین زعفرانی و یک لایه ته چین انار .

 

مرحله 1

  • ته چین انار
  • ته چین انار
فر را روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. آب انار را بگیرید و از صافی رد کنید و درون ظرفی روی حرارت قراردهید و نصف قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید. آنقدر روی حرارت نگه دارید تا غلیظ شود. سس انار را کنار بگذارید تا سرد شود.


مرحله 2

  • ته چین انار
  • ته چین انار
در این فاصله زرده تخم مرغ، ماست چکیده، نمک و فلفل، کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید و سس انار را به آن اضافه کنید. کف قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد بالا را با برنج آبکش شده مخلوط کنید.


مرحله 3

  • ته چین انار
برای ته چین زعفرانی کافیست به جای سس انار از زعفران دم کرده استفاده کنید.  می توانید این ته چین را چند رنگ درست کنید یک لایه ته چین زعفرانی و یک لایه ته چین انار .


مرحله 4

  • ته چین انار
  • ته چین انار
  • ته چین انار
  • ته چین انار
در قالب بریزید رویش را با کاغذ آلمینیومی بپوشانید. در طبقه وسط فر به مدت 30 تا 40 دقیقه قراردهید. سپس در ظرف دلخواه برگردانید با ماست چکیده و دانه های انار تزیین کنید.




سوالات و نظرات

z.m: با سلام و تشکر فراوووووون!!!بابا ایول خیلی سایت باحالیه .براتون آرزوی سلامتی و بهروزی دارم.از برنامه بروزم ممنونم که منو با شما آشنا کرد.بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر فراوان از شما . خوشحالم که مطالب مفید واقع شده اند . برای شما موفقیت و شادکامی را آرزو می کنم.
تقی زاده: سلام... یعنی چی برای ته چین انار 1/4 پیمانه کره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا ته چین مرغ را هم یاد بدید
بانوی آشپزخانه: سلام
همانطور که در دستور آمده است منظور کره آب شده است . یعنی کره را در ماکروویو یا روی گاز با حرارت کم آب کنید.
لرزان: متشکرم از این سایت استفاده کردیمبانوی آشپزخانه: خوشحالم که مفید واقع شد. موفق باشید.
fateme: سلام منم از طریق برنامه ی بروز با شما اشنا شدم لطفا بگین پیمانه چه اندازه هست با تشکر از شمابانوی آشپزخانه: سلام متشکرم . لطفا مقاله مقیاس اندازه گیری مواد را مطالعه کنید.

http://www.cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=92

هر پیمانه تقریبا برابر است با یک لیوان معمولی که حدود یک ششم آن یعنی 2 سانت خالی باشد.موفق باشید.
زهرا: با سلام و سپاس فراوان . من همچنان منتظر دستور پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی ( البته بدون استفاده از فر ) هستم . با تشکر
اقایی: سلام چرا غداهایی عربی یاد نمی دیدبانوی آشپزخانه: سلام . بله حتما برخی از دستورات خوشمزه عربی را انتخاب خواهم کرد و در فرصت مناسب در سایت خواهم گذاشت.
یه دوست: سلام. بابا گلی به گوشه جمالتون. دستتون طلا.بانوی آشپزخانه: سلام از لطفتون متشکرم شاد باشید
محمد علي سليمانپور: در درست كردن ته چين از شكر استفاده نميكنيد درجاي كه ته چين بايد شرين باشد.چرابانوی آشپزخانه: در تهیه ته چین شکر استفاده نمی شود مگر اینکه بخواهید شیرین درست کنید. در ته چین انار کمی عسل ترشی انار را کمتر می کند.
maryamjoonam41: واقعاً ممنون عزیزم خیلی مفید بود
ناهید زنری: واقعاً ممنون عزیزم خیلی مفید بود
مرضیه: بسیار عالی دستتون درد نکنه
منصوره: بابا دستت درد نکنه کلی فیض بردیم
یوسفی: طرز تهیه ته چین مرغ
مواد لازم برای حدود 4نفر
گوشت مرغ 200 گرم
برنج 4 پیمانه (نیمه ایرانی بهتر است)
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع نصف استکان
ماست تازه حدود نیم کیلو (ماست آبکی نباشد)
زعفران به مقدار لازم
هل سبز آسیاب شده به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت مرغ را بامقداری پیاز ونمکوفلفل میگذاریم تا آب پز و پخته شود
البته کمی آب می ریزیم و می گذاریم آب آن خشک شده وبه روغن بیافتد
برنج را هم آبکش میکنیم (نسبت به برنج معمولی پخته تر باشد)
تخم مرغها را جداگانه هم میزنیم (از هم زن استفاده نشود) بعد روغن را اضافه کرده وهم میزنیم
زعفران را با آب گرم مخلوط کرده یا دم میکنیم سپس هل و زعفران رابه مخلوط اضافه میکنیم
مقدار کمی از ماست را نگه داشته و بقیه را اضافه میکنیم سپس گوشت مرغ را ریش ریش کرده و اضافه میکنیم
برنج را نیز به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم
اگر مخلوط سفت بود بقیه ماست را کم کم اضافهکرده تا مخلوط به صورت خمیر شود مثل خمیر کوفته
اگر خمیر سفت بود مقدار ماست بیشتری اضافه میکنیم تا مثل خمیر کوفته شود. بعد کف کیک پز را چرب کرده ومخلوط را داخل ظرف میریزیم و درب کیک پز را گذاشته و به برق میزنیم و حدود نیمساعت باید روشن باشد
البته زیر کیک پز باید کم باشد و یا از شعله پخش کن استفاده شود.. اگر هم فر داشته باشیم از فر استفاده میکنیم
وقتی که زیر و روی آن کمی قرمز شد از ظرف خارج کرده و روی سینی یا تخته گذاشته وبرش میزنیم
درصورت تمایل میتوان در یخچال گذاشته وبعد از سرد شدن آنرا میل نمود
در ضمن میتوان مقدار کمی زرشک در یک قسمت از ظرف کیک پز و مقداری سوسیس و کالباس خرد شده در قسمت دیگر ظرف کیک پز اضافه کرد
همچنین به جای گوشت مرغ میتوان از ماهی یا تن ماهی نیز استفاده نمود.
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*





تبلیغات 300*100



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی