Please wait...
دوشنبه ۲۹ دی ماه ۱۳۹۹
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش
ورود اعضاء
دانستنیها
نکات مهم
کیکها
انواع کیک
انواع مافین و کاپ کیک
تزئین کیک
کیک تولد
کیک غذایی
کیک با تزئین پودر قند
کیک شکلاتی
کیک بدون فر
انواع خمیر تزئینی برای کیک
ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
نکات مهم
آش ها
انواع آش
سوپ ها
انواع سوپ
سوپ سرد
سوپ گرم
خورش ها
انواع خورش
خورش های بدون گوشت
خورش سبز
انواع خورش پاستا
سالاد - چتنی - بورانی
انواع سالاد
چلو - پلو ها
انواع پلو و چلو
شربت - نوشیدنی ها
نوشیدنی گرم
نوشیدنی سرد
تزیینات
تزئین غذایی
تزئین میوه
تزئین سبزیجات
تزئینات و کارهای دوستان
سس ها
انواع سس
اشکنه ها
انواع اشکنه
کباب - استیک - بریانی
انواع کباب
انواع بریانی
شامی - کتلت - کبه - سنبوسه
انواع کتلت
کوکو - املت (خاگینه)
انواع کوکو
ساندویچ
انواع ساندویج
خوراک
انواع خوراک گوشت
انواع خوراک مرغ
انواع خوراک ماهی
انواع خوراک جگر
انواع خوراک سبزیجات
نان
انواع نان
نان مغز دار
کوفته - دلمه
انواع کوفته
انواع دلمه
مایه دلمه
پاستا
انواع پاستا
پیتزا
انواع پیتزا
گراتن
انواع گراتینه
ماهی
انواع میگو
انواع ماهی
تارت - پای
انواع پای
بستنی و پالوده
انواع بستنی
کرم
انواع کرم
ژله
انواع ژله
پودینگ
انواع پودینگ
نکته ها
دسر
انواع دسر
شیرینی
انواع شیرینی
انواع حلوا
شیرینی بدون فر
شکلات
شکلات و آبنبات
انواع شکلات
انواع آبنبات
ته چین
انواع ته چین
سیب زمینی
انواع خوراک سیب زمینی
غذاهای بازیافته
انواع غذاهای بازیافته
غذاهای بازیافته بدون گوشت
مناسبت های خاص
شب یلدا
روز عشق - سپندارمذگان
چهارشنبه سوری
نوروز
تولد
روز پدر
روز مادر
نذری ها
ماه مبارک رمضان
مقالات
مناسبت ها
دستورهای ارسالی کوکری ها
سفارش
انواع دسر، کیک، سالاد، بیسکویت و وسایل تولد
طراحی و اجرا
لیست آخرین مقالات
اطلاعات جامع مایکروفر
معرفی کاربران حرفه ای سایت کوکری
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب
کباب کنجه لاری
تارت بیسکویتی
همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
دسر پاناکوتا
میزان کالری لبنیات
جدول میزان کالری غذاها
سفارش انواع کیک های غذایی، سالاد و فینگرفود
مدت زمان آماده شدن
بسیار سریع
سریع
معمولی
طولانی
بسیار طولانی
دستور
ایرانی
ایتالیایی
عربی
چینی
فرنگی
دستورهای خاص
غذاهای بدون گوشت
غذاهای رژیمی
گیاهی
بیماران
کودکان
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
ژله انار با کرم شانتی
گروه غذایی:
ژله - انواع ژله
دسر - انواع دسر
مناسبت های خاص - شب یلدا
مدت زمان آماده شدن:
معمولی
ابزارهای مورد نیاز:
همزن برقی - یخچال
مواد لازم:
پودر ژله: 2 عدد
انار: 3 عدد
پودر کرم شانتی: 1 بسته
شیر: 2/1 لیوان
دور کاسه ای کوچکترو گودی را سلفون بکشید و کنار بگذارید. 2 بسته پودر ژله تمشک را با 2 لیوان آب جوش حل کنید و در یخچال قراردهید تا کمی فرم بگیرد و غلیظ و کشدار شود.توی ظرف و یا قالب مورد نظر دانه های انار را بریزید، ژله کشدارو اصطلاحا نیم بند را روی انارها بریزید. کاسه کوچکتر را داخل ظرف روی مواد فشاردهید. برای اینکه کاسه کمی سنگین تر شود توی کاسه را سنگین کنید. تا به درون ژله فربرود. ظرف را حداقل 3 تا 4 ساعت در یخچال قراردهید. سپس از یخچال درآورید سلفون دور کاسه را جدا کنید کاسه را درآورید و بعد سلفون را به آرامی از ژله جدا سازید.کرم شانتی را را که آماده کردید 1 قاشق پودر ژلاتین یا 3 ورق ژلاتین به روش بن ماری آماده کرده و به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید و توی قسمت خالی ژله بریزید و رویش را صاف کنید و دوباره برای 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید. ژله را برگردانید و سرو کنید.
مرحله 1
دور کاسه ای کوچکترو گودی را سلفون بکشید و کنار بگذارید.
مرحله 2
توی ظرف و یا قالب مورد نظر دانه های انار را بریزید،2بسته پودر ژله تمشک را با 2 لیوان آب جوش حل کنید و در یخچال قراردهید تا کمی فرم بگیرد و غلیظ و کشدار شود. ژله کشدارو اصطلاحا نیم بند را روی انارها بریزید.
مرحله 3
کاسه کوچکتر را داخل مواد فشاردهید. برای اینکه کاسه کمی سنگین تر شود توی کاسه را سنگین کنید. تا به درون ژله فربرود. ظرف را حداقل 3 تا 4 ساعت در یخچال قراردهید. سپس از یخچال درآورید سلفون دور کاسه را جدا کنید کاسه را درآورید و بعد سلفون را به آرامی از ژله جدا سازید.
مرحله 4
کرم شانتی را را که آماده کردید 1 قاشق پودر ژلاتین یا 3 ورق ژلاتین به روش بن ماری آماده کرده و به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید
مرحله 5
توی قسمت خالی ژله بریزید و رویش را صاف کنید و دوباره برای 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله 6
ژله را برگردانید و سرو کنید.
لیست مقالات مرتبط
کیک شیفون
کرم شانتی
ژله موزائیکی
کرم ژلاتینه خامه و شیر
ژله با کمپوت میوه
شکر رنگین
گل ژلاتینی
ذوب کردن ژلاتین
تزیین کیک با زرورق شکلات
کار با زرورق شکلات
پروانه های شکلاتی
کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
دسر بیسکویت و پودینگ و ژله
پودر پودینگ و دسر های آماده
ژله با پودر ژله آماده و خارج کردن ژله از قالب
سوالات و نظرات
فاطمه:
سلام.خسته نباشی.خیلی جالب به نظر میرسه.کرم شانتی چه طعمی داره؟
بانوی آشپزخانه:
سلام . متشکرم . کرم شانتی: خامه گیاهی است. تقریبا طعم و مزه خامه را دارد که اسانس به آن اضافه می کنند. مثل کرم شانتی با طعم توت فرنگی ..
خاطره:
سلام.خسته نباشد.
میخواستم بدونم که به روش بن ماری یعنی چی؟
راجع بهش بیشتر توضیح بدید؟
سپاسگزارم
پاینده باشید
یا حق
بانوی آشپزخانه:
با سلام متشکرم
بن ماری یعنی گرما دادن غیر مستقیم . که برای ذوب کردن شکلات. ژلاتین بکار برده می شود. به این صورت که ظرفی مثل شیرجوش را کمی آب کرده روی حرارت گزارده صبر می کنیم آب درون ظرف بجوش بیاید سپس از روی حرارت برداشته و شکلات ها را درون کاسه ای ریخته و روی این شیرجوش می گذاریم و شکلات ها با حرارت غیر مستقیم شروع به دوب شدن می کنند. در مورد ژلاتین هم همینطور است. روش بن ماری را در مورد ژلاتین و شکلات می توان با ماکروویو هم انجام داد . قدرت را روی 360 تنظیم کرده و زمان بر حسب مقدار مواد داده می شود. بین 1 تا 2 دقیقه.
elahee:
سلام بهتون خداقوت ميگم من عاشق آشپزي ودسر درست كردنم ممنونم از دسرهاي جديدي كه گذاشتين
يه سوال؟ ورق ژلاتين در سايزهاي مختلف هست؟
به جاي كرم شارلوت ميشه از كرم كارامل استفاده كرد؟
با تشكر فراوان از شما
در پناه حق باشيد هميشه
بانوی آشپزخانه:
سلام بر شما و تشکر از لطفتون.
ورق ژلاتین در 2 نوع است 2 گرمی و 4 گرمی . لطفا مقاله کاربرد ژلاتین و انواع آن را مطالعه کنید.
http://www.cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=109
در مورد کرم شما می توانید از خامه فرم گرفته هم استفاده کنید ولی با کرم کارامل تا به حال امتحان نکرده ام فکر نمی کنم که مناسب این دسر باشد.
موفق باشید
اتنا:
سلام خسته نباشید میشه از بستنی هم استفاده کرد؟
هما:
سلام مرسی خسته نباشین یه سوال داشتم؟؟؟؟؟ توضیح ندادین کرم شانتی رو چطور درست کنیم؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدین.
بانوی آشپزخانه:
با سلام متشکرم. کرم شانتی در بخش انواع کرم توضیح داده شده است.
سارا:
با سلام متشکرم از سایت خوبتان از اینکه به صورت تصویری هم نشان دادید ممنونم
رینت:
ممنون از اموزشهاتون به خصوص که با تصویر همراهه موفق باشید
هستی:
سلام ببخشید کرم شانتی رو بایدازکجا تهیه کرد ممنون
بانوی آشپزخانه:
با سلام
سوپرمارکتها و لوازم قنادی فروشی ها
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:
*
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:
*
تبلیغات
جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@
گالری
-
نقشه سایت
-
معرفی سایت
-
ثبت نام در سایت
-
تماس با مدیر
-
پیشنهادات
-
پیوندها
-
تبلیغات در سایت
-
پذیرش سفارش
ورود اعضاء