چهار شنبه ۲ اسفند ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


بستنی خامه ای قالبی

گروه غذایی: بستنی و پالوده - انواع بستنی
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:قالب
دستور:فرنگی
دستورهای خاص:کودکان
مواد لازم:
خامه: 200 گرم
شکر: 40 گرم
شیر: به مقدار کافی
اسانس: دلخواه
رنگ مجاز خوراکی: دلخواه
ورق ژلاتین: 1 عدد

  • بستنی خامه ای قالبی
یک بسته خامه را توی ظرفی ریخته و روی حرارت قرار داده .گرم که شد مقدار 40 گرم پودر شکر را به آن اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت بر می داریم در صورت دلخواه برای اینکه مقدار چربی خامه زیاد نباشد می توانید مقداری شیر یا آب به خامه اضافه کرده مقدار شیرینی بستنی بسته به ذائقه شما دارد می توانید از مواد کمی بچشید و مقدار شیرینی آن را تغییر دهید.سپس رنگ و اسانس دلخواه را به مقدار خیلی کم اضافه کرده.  من برای این مقدار خامه یک ورق ژلاتین استفاده کردم و زمانی که خامه گرم بود به آن اضافه کردم و سریع هم زدم،و در قالب مورد نظر ریختم.
نکته
اضافه کردن ژلاتین مقداری باعث فرم گرفتن بستنی می شود. رنگ مورد استفاده: زعفران و رنگ مجاز خوراکی بنفش مارک ویلتون و برای مزه مقدار بسیار کم از اسانس توت فرنگی است.می توانیم مقدار خامه را کم کرده و شیر به آن اضافه کرده. یا بستنی آماده را بیرون یخچال قرار داده تاکمی آب شود، شکلات چیپسی و مغز گردو یا مغز پسته و بادام بود داده را به آن اضافه کرده و در قالب مورد نظر ریخته و در فریزر قرار دهید تا آماده شود.
از  پالوده، انواع شربت ها،آب میوه و پوره شیرین شده انواع میوه ها نظیر طالبی، کیوی، سیب و غیره استفاده کنید. 


مرحله 1

  • بستنی خامه ای قالبی
رنگ مورد استفاده: زعفران و رنگ مجاز خوراکی بنفش مارک ویلتون و برای مزه مقدار بسیار کم از اسانس توت

مرحله 2

  • بستنی خامه ای قالبی
در قالب مورد نظر ریخته و در فریزر می گذاریم تا یخ ببندد

مرحله 3

  • بستنی خامه ای قالبی
بعد از حدود یکساعت آن را یخچال بیرون آورده کمی صبر کرده بعد به آرامی پشت قالب را برداشته و سعی کنید بستنی را از قالب جدا کنید اگر در نیامد می توانید برای چند ثانیه آن را زیر شیر آب ولرم قرار داده و دوباره امتحان کنید. پوره و آب میوه ها به راحتی از قالب جدا می شوند

مرحله 4

  • بستنی خامه ای قالبی
.


سوالات و نظرات

رکسانا: مهدیه عزیزم رنگهای مجازه خوراکیو باید ازکجا باید تهیه کنم قربونت برم رکسانا .روزه خوبی داشته باشی.بانوی آشپزخانه: عزیزم
رنگ مجاز خوراکی را باید از لوازم قنادی ها بخرید . حواستان باشد تقلبی نباشد چون بعضی از رنگ ها تقلبی و خطرناک است . مارک ویلتون خیلی خوب است . نمایندگی ویلتون در مشهد است .با نام فروشگاه هانی . مطمئن تر است. شما هم روز خوبی داشته باشید.
رکسانا: مهدیه عزیز سلام برای درست کردن فالوده رشتش رشته ی خاصی هست چه جوریه اگر آموزشه اینم بزاری ممنون میشم موفق باشید خدانگهداربانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
رشته فالوده را از آب و نشاسته گندم تهیه می کنند. یعنی نشاسته و آب را روی حرارت خیلی کم می گذارند و هم می زنند تا به آرامی کمی از آب این ماده تبخیر شود. بعد صبر می کنند تا کمی حرارتش کم شود.سپس آن را در قیف مخصوص این کار می ریزند . و با فشار رشته هایی توی آب خیلی سرد می ریزند. وقتی رشته ها فرم گرفت آن را از توی آب در می آورند. و شربت مخصوصی که به صورت یخ در بهشت درآمده مخلوط می کنند.
pksalehi: سلام و 2 تا سوال : 1- برگه ژلاتين و مستقيم به خامه اضافه ميكنيم يا اول با آبجوش ميزاريم رو حرارت تااسفنجي بشه
2- هر برگ ژلاتين معادل چند قاشق پودر ژلاتين هست
ممنون
بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
ورق ژلاتین را زیر آب سرد می گیریم و تکان می دهیم تا آب اضافی آن ریخته شود سپس به خامه ای که گرم کرده ایم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با گرمای خامه ژلاتین حل شود.

یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین معادل 3 ورق ژلاتین است.
mohadeseh: 20:57:14 89-07-24][mohadeseh]
Jeg er galder mig at se dit vepside,og jeg har brug for sådean en vepsidene.Jeg synes du kan forsate ritig ritig godt.Mahdiye kan du vise mig nogle som jeg kan brug.tak for hjælpen og har det godt
بانوی آشپزخانه: Hej kære Mohadeseh
Værende af mit websted, du har fået meget overraskelse og glad. Jeg venter på dig igen. Være glade og sunde


Parmida smuk og kysse baby Sourena
روشنک: سلام خانم گل عزیز من موقعی که بستنی درست میکنم و داخل فریزر قرار میدم پره های یخ در اون تشکیل میشه چرا؟البته من زرده تخم مرغ استفاده نمی کنم واز ثعلب استفاده میکنم .واینکه چند دفعه بستنی باید از فریزر خارج بشه تا به هم بزنیم.من 3 یا4 بار نیم گاهی یک ساعت به ساعت این کار را میکنم ولی مشکل همچنان باقی است.ممنون میشم راهنماییم کنید.از سایت پر محتواتون هم مچکرم فوق العاده سبانوی آشپزخانه: روشنک جان سلام . از لطفت ممنونم
تا اونجایی که خوانده ام و شنیده ام . بستنی را هر نیم ساعت باید از فریزر در بیاوریم و هم بزنیم تا تکه های یخ از بین برود و مولکولهای هوا در بستنی نفوذ کند. و دیگر اینکه استفاده از ثعلب برای کش آمدن بستنی است . و پس از هر نیم ساعت، بستنی را که هم زدیم پس از بار چهارم اگر بستنی حالت کشدار پیدا کرده و تکه های یخ از بین رفته است بستنی آماده است. و باید به مصرف برسد. چنانکه دوباره در فریزر قرار دهیم یخ خواهد زد. و ما مجبوریم دوباره بستنی را هم بزنیم. استفاده از تخم مرغ ضروری نیست .
ستاره: ورق ژلاتین رو از كجا ميشه خريد. با تشكربانوی آشپزخانه: خواهش می کنم . لوازم قنادی ها و عطاری ها دارند
shahdokht: ba salame fraavaan,chegooneh bastanee sonnatye keshdar meetavanim dorost bekonim.baa tashakore faraavanبانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم .
استفاده از "ثعلب " موجب کشدار شدن بستنی می شود.
sara: سلام فقط تشکر ممنونمبانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم . موفق باشید
نعیمه: سلام عزیر ممنونم از سایت باحالتون راسشو بخوای من واسه خامه فرم دادنم مشکل دارم پودر قند میزنم با پودر خامه فرم نمیگیره نمیدونم از خامست یا از ظرفمم گرما ی آشپز
خونه؟
ممنون میشم
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما لطفا در قسمت کرم ها . فرم گرفتن خامه را بخوانید. پودر خامه را با خامه نباید مخلوط کنید . پودر خامه را با شیر جداگانه آماده کنید. خامه را هم با پودر قند هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس هر دو را باهم به آرامی مخلوط کنید.
http://www.cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=75
ثنا: سلام گلم ،قالب هاي عروسكي بستني رو از كجا ميتونم تهيه كنم سپاسگذاربانوی آشپزخانه: سلام بر شما . می توانید از مغازه های لوازم قنادی و برخی از پلاستیک فروشیها تهیه کنید. موفق باشید.
سمانه: سلام و خسته نباشید من یه بستنی ساز جیپاس خریدم اما برای تهیه هر نوع بستنی ازش استفاده میکنم برفکی میشه خواهش میکنم راهنماییم کنید که مشکلم حل بشه ممنونم ازتونبانوی آشپزخانه: سلام بر شما. لطفا این نکات را مد نظر داشته باشید.1- بهتر است قبل از استفاده از شیر آن را بجوشانید تا اگر احتمالا کمی آب در شیر است تبخیر شود. 2- همیشه از خامه های پرچرب استفاده کنید. میزان چربی زیاد در کیفیت بستنی موثر است. به اندازه کافی همزده شود . موفق باشید
منصوره: سلام و خسته نباشید. ایا استفاده از تخم مرغ خام در تهیه بستنی ضرر ندارد؟ چون تخم مرغ در کیک حرارت میبینه ولی در بستنی نهبانوی آشپزخانه: با سلام . متشکرم . متاسفانه این احتمال وجود دارد. بنابراین بهتر است که از دستوراتی که در آن از مواد خام استفاده می شود کمتر استفاده کرد و یا از دستورات دیگر استفاده کنید. موفق باشید
مریم: با سلام و تشکر فراوان؛ آیا استفاده از زرده تخم مرغ خام در بافت و طعم بستنی تاثیر مثبت دارد یا می توانیم به جای آن از ثعلب استفاده کنیم؟بانوی آشپزخانه: با سلام. استفاده از ثعلب بیشتر سبب کشدار شدن بستنی می شود و استفاده از زرده تخم مرغ در طعم آن تاثیر دارد.
یاسمن: سلام.میخواستم بپرسم که میشه از خامه قنادی هم استفاده کرد یا حتما خامه صبحانه؟؟؟؟بانوی آشپزخانه: با سلام خامه قنادی چربی بیشتری دارد می توانید امتحان کنید.
فاطمه: با سلام، آیا در درست کردن خامه کیک می توان از خامه های باز که در مغازه ها بفروش میرسد. ونسبت به خامه های پاستوریزه رقیق تر است استفاده کرد.با تشکر.بانوی آشپزخانه: با سلام میزان چربی خامه مهم است و اینکه افزودنی دیگری به آن اضافه نشده باشد چون به صورت فله ای بفروش میرسد شرایط کافی برای فرم گرفتن ندارد
محمد: باسلام و خسته نباشید لطفاً نحوه بستنی درست کردن با بستنی ساز خانگی را برام بفرستید
باتشکر
بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم متاسفانه امکان ارسال دستور نیست شاد و سلامت باشید
سارا: با سلام و تشکرفراوان
آین خامه ای که در بستنی استفاده میشه همون خامه های صبحونه هست؟
بانوی آشپزخانه: با سلام بله تقریبا همان است با میزان چربی بیشتر.
مجید: آیا ریختن بستنی در قالب پلاستیکی برای سلامتی مضر نیست تا انجایی که شنیدم میگفتند بطری آب را در فریزر قرار ندهیدبانوی آشپزخانه: قالب سیلیکونی مخصوص است. پلاستیک نیست
سحر: سلام عزیزم من بستنی با کش زیاد دوس دارم میتونم از پودرثعلب ببشتر بریزم تو مزه اش تاثیر بد میزاره؟اگه میزاره چیکا کنم از بین بره؟بانوی آشپزخانه: سلام بله فقط باید به اندازه بریزید چون زیادش خوب نیست
سنا: سلام و خسته نباشید .
من بستنی درست کردم با این روش: اول 2 بسته خامه صبحانه رو با 6 قاشق غذا خوری شکر خوب با همزن زدم تا خامه فرم گرفت بعد 2 عدد تخم مرغ را کمی با همزن زدم بعد 6 قاشق شکر و یک چهارم ق مربا خوری وانیل به تخم مرغ اضافه کردم خوب هم زدم تا حالت کشدار شد بعد 2 فنجان شیر اضافه کردم با همزن خوب مخلوط کردم بعد از این مرحله این مواد اماده شده را به خامه فرم گرفته کردم این دو مواد رو با همزن خوب مخلوط کردم بعد گذاشتم فریزر . بستنیم خیلی خوب شده.
سوال من اینجاست که از تخم مرغ نپخته دارم استفاده میکنم ضرر نداره بجای تخم مرغ با این روشم چطور بستنی درست کنم.
میثم: سلام برای درست کردن بستنی ازخامه صبحانه استفاده میکنن یانه؟بانوی آشپزخانه: سلام بله از خامه پرچرب هم می توانید استفاده کنید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



کانال تلگرام

اولین سایت حرفه ای آشپزی ایرانی


اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی