سه شنبه ۷ مرداد ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
آشپزخانه - آموزش آشپزی

تزیین تخم مرغ رنگی
تخم مرغ رنگی در سفره هفت سین نوروز قرار داده می شود که در گذشته به روش طبیعی با مواد در دسترس مثل زردچوبه، پوست پیاز، لبو و پوست انار رنگ آمیزی می شدند. در این مقاله با روش رنگ آمیزی تخم مرغ سفالی با رنگ آکریلیک آشنا می شوید.
ادامه مقاله...

سفارش انواع بیسکویت های فانتزی
جهت سفارش انواع بیسکویت های تزئینی و فانتزی لطفا با ایمیل سایت و یا با شماره تلفن 09363068358 تماس بگیرید.
ادامه مقاله...

سپندارمذگان (پنجم اسفند روز عشق)
جشن اسفندگان (سپندارمذگان): یکی از جشن‌های ایرانی است که در روز پنجم اسفند برگزار می‌شود. ابوریحان بیرونی در آثارالباقیه آورده‌است که ایرانیان باستان روز پنجم اسفند را روز بزرگداشت زن و زمین می‌دانستند. اگرچه منابع کهن از جمله ابوریحان این جشن را در روز پنجم اسفند ذکر کرده اند. ولی با توجه به تغییر ساختار تقویم ایرانی در زمان خیام که پس از ابوریحان میزیست، و سی و یک روزه شدن شش ماه نخست سال در گاهشماری ایرانی، تاریخ ذکر شده در منابع کهن را باید به روز رسانی کرد. امروز زرتشتیان آنرا در روز اسفند (سپندارمذ - پنجمین روز) از ماه اسفند (سپندارمذ) برابر با بیست و نهم بهمن در گاهشماری خورشیدی امروزین برگزار میکنند.
ادامه مقاله...

شب یلدا مبارک
در شبانه ترین پاییز زمستان به دوش،در این بیدارترین یلدای همصدایی، دانه دانه، دل به دل، دل به سرخی دانه های انار می دهیم، و به بدرقه می رویم، این برگهای مسافر را، که تا یلدایی دگر سردترین شبهای زمستان را، همدل باشم و همصدا. یلدایتان برگ ریز، و برگ ریزتان، هزار رنگ .
ادامه مقاله...

آش انار
آش یکی از غذاهای اصیل ایرانی است و آش انار یکی از آش های محلی و خوشمزه ای است که به روش های گوناگونی پخته و آماده می شود. در این مقاله با یکنوع پخت متفاوت آن آشنا خواهید شد.
ادامه مقاله...

پیتزا سبزیجات
پیتزا (pitzza) کلمه ایتالیایی، معادل پای (pie) انگلیسی و تورت (tourte)فرانسه، به معنای نانی که با نان خورش یکجا کوره پز می شود. این نان به احتمال قوی از خاورمیانه به سواحل ایتالیا رفته است. چون که شکل تافتون مانند آن با همه نان های اروپایی تفاوت دارد به علاوه اشکال قدیم پیتزا در بسیاری از نواحی ایران، کشورهای عربی و ترکیه هنوز هم دیده می شود. (مستطاب آشپزی)
ادامه مقاله...

خمیر پیتزا 1
در این دستور با نوعی خمیر که در تهیه آن از شیر و مایه خمیر استفاده شده است آشنا خواهید شد. این خمیر به سبب داشتن روغن بیشتر کمی چرب تر و خوشمزه تر نسبت به سایر خمیر های پیتزا می باشد.
ادامه مقاله...

کوکوی تره
تره: از گیاهان خوراکی است. رنگ آن سبز است و آن را در دسته سبزی‌ها به شمار می‌آورند. برگ‌های آن به شکل نوارهای بلندی است که از ریشه آغاز می‌شوند و در امتداد طولی شکاف دارد. تره داراي مقدار زيادي آهن است و ويتامين«ث» به مقدار زيادي در برگ هاي سبز آن وجود دارد مخصوصاً در هنگام تابستان ويتامين هاي ب1 ـ ب2 در تره يافت مي شود و داراي كاراتين نيز است. تره به واسطه داشتن سلولز، نفخ آور است. لذا براي اشخاصي كه مبتلا به اختلالات روده هستند چندان خوب نيست.
ادامه مقاله...

 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر





پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

هر کیلو 46 هزار تومان

تلفن همراه : 09123188846

گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی